nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nehezen nyílnak meg

Csillagjegyek, akik nehezen mutatják ki az érzelmeiket

Te vajon közéjük tartozol?

Az alábbi csillagjegyek igazi jégkirálynők. Már ha a jégkirálynő minden esetben Elsát takarja a Jégvarázsból. Hiszen akárcsak Arrandale királynője, úgy ők is hűvösek, távolságtartóak és nehezen mutatják ki az érzelmeiket – a felszínen. Azonban amikor jobban megismerik a másikat és biztonságban érzik magukat, felengednek és kiderül, milyen hatalmas szív rejtőzött bennük egész idő alatt.

Skorpió

Skorpióként igazi misztikus aura vesz téged körül. Olyannyira, hogy ha különösen visszahúzódsz a páncélodba, akkor egyenesen megfélemlíted azt, akit újonnan ismertél meg. Legalábbis a felszínen. Egy idő után ugyanis mindenkinek feltűnik, hogy a rideg külső végtelenül mély és hihetetlenül színes belsőt takar. Hiába preferálnád, ha mindenki úgy gondolná, kőből van a szíved, mi tudjuk, hogy ez valójában azért van, mert folyton attól félsz, hogy kiderül, ennek az ellenkezője az igaz. A benned lakozó erőteljes érzelmi világ nagy felelősség a számodra, ezért igyekszel nem felelőtlen lenni, ezzel pedig megkockáztatni a sérülést.

Jégvarázs

Fotó: RTL Sajtóklub

Nyilas

Valami elképesztő természetfeletti képességed van arra, hogy állandóan optimista legyél. Amikor viszont véletlenül épp nem látod a felhők fölötti kék eget (a Monty Python után szabadon), hajlamos vagy úgy tenni, mintha egyáltalán nem is izgatna a dolog. Ilyenkor pedig beleesel egy olyan mókuskerékbe, melyben igyekszel távol tartani magad mindentől, ami érzelmeket kelthet benned. Csakhogy a szíved sosem áll le az álmodozással. Ezért amikor végre megint biztonságban érzed magad, a mosolyok és figyelemelterelések mögé rejtett érzelmeidet újra fel tudod fedni.

Bak

Bakként mindig valami küldetésben vagy. Egyik céltól suhansz a másikig, hogy az érzelmeid képesek-e lépést tartani veled (nem), az már az ő gondjuk. Vágyaid, ambícióid, vízióid vannak. Ehhez pedig komoly elköteleződésre van szükség, ami hideg fejet igényel – neked pedig ez nem jelent problémát. Azonban mélyen legbelül egyetlen dolog mozgat: a szeretet. Tudjuk, ez most nyálas, pedig így van. És amikor ezt te is tudatosítod magadban, még motiváltabb leszel. Hiszen semmilyen sikernek nincs értelme, ha nem jár érzelmi adalékkal.

Vízöntő

Imádsz a társaság középpontja lenni. Emberről emberre mész, beszélgetsz, elvarázsolsz mindenkit. Egészen addig, amíg nem kezd a másik fél egy kicsit túl mélyre ásni. Köszönöd szépen, de a bizalom körének tagjain kívül senkit sem avatsz be a magánéletedbe. Az érzelmi világodat pedig még annál is inkább igyekszel megtartani magadnak. Ez odáig vezet, hogy ha az érzéseid túl sokká válnak, hajlamos vagy túlságosan elbújni a valóság elől. Bár nagyon is érzékeny vagy, egyszerűen jobban szereted egyedül feldolgozni az érzelmeidet.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top