nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek időnként bezárkóznak

Ezek a csillagjegyek időnként magukba zárkóznak

Nagyon barátságosak, kedvesek, de időnként szinte lehetetlenség a közelükbe férkőzni.

Skorpió

Nem arról van szó, hogy a Skorpiók azt várják, hogy mindenki csalódást okozzon nekik, de hajlamosak gyanakvóak lenni, és várni, hogy ez megtörténjen. Senki sem ártatlan, amíg a Skorpiónak be nem bizonyítod annak ellenkezőjét. Be kell bizonyítanod nekik, hogy megbízható vagy. Mivel a Skorpiók nagyon érzékenyek, könnyen megsértheted őket anélkül, hogy ezzel tisztában lennél.

Csillagjegyek és a befelé fordulás

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok nem szeretik, ha megkérdőjelezik szakértelmüket. A Bakok tudják, mit csinálnak, így nem kell őket folyamatosan ellenőrizni. Ők a legmegbízhatóbb és legszorgalmasabb jelek. Nincs szükségük a kéretlen véleményekre vagy tanácsokra, és nem is értékelik azokat; a legrosszabbat teszi, ha valaki azt mondja: „Én így csinálnám”. A Bak ettől hamar dühbe gurul, és legbelül, a szíve mélyén mindenkit elküld egy melegebb éghajlatra.

Szűz

A Szűz titokban utálja a meggondolatlan embereket, akik nem úgy viselkednek, ahogy a Szűz szeretné. Hatalmas tudásuk miatt hajlamosak elkeseredni, ha az emberek nem emelkednek fel intelligenciaszintjükhöz. Mások tudatlansága és/vagy a tisztelet és a felelősség hiánya nyomasztja a Szűz csillagjegy szülöttjeit, úgy érzik, energiavámpírokkal vannak körülvéve, így hamar bezárkóznak. Nem mindig van ez így, de amikor besokallnak, akkor szükségük van az elvonulásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top