nlc.hu
Horoszkóp

Így használják az ösztöneiket a csillagjegyek

Így használják az ösztöneiket a csillagjegyek

Minden csillagjegy figyel a belső hangokra, az ösztöneire, csak másként.

A horoszkóp 4 fontos csoportot különböztet meg. Íme:

1. A segítő csillagjegyek

A segítő csillagjegyek nagyon érzékenyek mások problémáira, sokszor hajlamosak mások gondjait a saját igényeik elé helyezni. Önzetlenek, nagylelkűek, támogatók, gondoskodók, önfeláldozóak. Az adakozás, a figyelem természetes ösztönükből fakad, s remek szervezőkészségüknek köszönhetően a segítségnyújtás megszervezésében is egészen kiválóak. A Rák, a Halak és a Ikrek tartoznak ebbe a csoportba.

2. A cselekvő csillagjegyek

Kétségtelenül a cselekvő csillagjegyek adják a legjobb tanácsokat a többieknek. Gyakorlatiasak, remek a problémamegoldó képességük. De nemcsak ötleteket gyártanak, hanem cselekszenek is. Ők a tettek emberei, akik mindenkor két lábbal állnak a talajon. Meggondoltak, higgadtak, és mindig nagyon hatékonyak a baj megoldásában, ami általában sikerül is nekik. A Bika, a Szűz és a Bak tartoznak ebbe a csoportba.

Csillagjegyek és az ösztönök

Fotó: Getty Images

3. Az ötletelő csillagjegyek

A leginnovatívabb csillagjegyek nagyszerű ötleteket adnak. Egészen egyedi a kreativitásuk, nagyszerűen látják a problémák okát, viszont a kivitelezésben már nem jeleskednek. A problémák kézzel fogható megoldásához nagy szükségük van a cselekvő csillagjegyekre. De tény és való, hogy a problémák gyökerére elsőként mindig ők világítanak rá. Ezek a csillagjegyek nem mások, mint a Vízöntő, a Nyilas és a Mérleg.

4. A védelmező csillagjegyek

A védelmező csillagjegyek a többiek biztonságát tartják szem előtt. Természetükből fakadóan mindent megtesznek a szeretteik érdekében. Óvják őket, vigyáznak rájuk, gyakran a saját testi épségük veszélyeztetése mellett. Mindig kiállnak a gyengébbek mellett, igazi harcos és győztes típusok. Ebbe az igazán különleges és rendkívül fontos társaságba a Kos, az Oroszlán és a Skorpió tartozik. S ők azok is, akik a leginkább ösztönből cselekszenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top