Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek ösztönösen cselekszenek

Ezek a csillagjegyek ösztönösen viselkednek. Nem agyalják túl a dolgaikat, inkább spontán és gyorsan döntenek. Időnként talán túlzottan is meggondolatlanok és könnyelműek, így az is előfordulhat, hogy akaratlanul bajba sodorják magukat. Vajon te is ösztönösen cselekszel vagy inkább alaposan átrágod a dolgaidat?

A Kos heves és lobbanékony csillagjegy

ösztönös csillagjegyek kos horoszkópA Kos minden más csillagjegynél ösztönösebben viselkedik. Hirtelen dönt, meggondolatlanul szakít, aztán amikor lehiggad, rájön, mekkorát hibázott, szíve szerint ugyanilyen gyorsan visszacsinálná az egészet. Valódi adrenalinbomba, merész és bátor, aki imádja a kockázatokat, a veszélyesnek tűnő szituációkat, de éppen ezek a kihívások teszik igazán izgalmassá az életét. Talán attól tart, hogy ha sokat töpreng a döntéseken, a legjobb lehetőségekről marad le. Mivel nem kellően meggondolt, hajlamos kifecsegni mindent, ami épp a fejében jár, függetlenül a lehetséges következményektől. Kíméletlen őszinteségével könnyen megbánt másokat. Csupán néhány mély levegőt kellene vennie, mielőtt kimondja a véleményét, és könnyedén elkerülhetné a kínos helyzeteket.

A Nyilas megy a saját feje után

nyilas horoszkóp ösztönös csillagjegyekAmikor a Nyilas úgy érzi, falak veszik őt körbe, és szabadulnia kell, biztosan gyorsan, meggondolatlanul és ösztönből cselekszik. A kötöttségeket ugyanis nem szereti, azt sem viseli jól, amikor megmondják, mit tehet és mit nem. Az ilyen kapcsolatokból menekül, magára kapja a nyúlcipőt, és bottal ütheted a nyomát. Türelmetlen, ingerlékeny, szenvedélyes, kalandvágyó típus, amikor menni akar, nem lehet őt visszatartani. Az egyhangúság nagyon fárasztja, újabb és újabb inspirációkra van szüksége. Különösebben a döntése következményével sem foglalkozik, megy inkább a saját feje után.

A Vízöntő ösztönből cselekszik

vízöntő horoszkóp ösztönös csillagjegyekA Vízöntő kétségtelenül a legeredetibb, a legkülöncebb csillagjegy. Független, szabad lélek, aki semmilyen korlátozást, szabályozást nem tűr el. Minél szorosabbnak érzi a nyakán feszülő láthatatlan kötelet, annál inkább az ösztöneit követi. Váratlanul, nagyon hirtelen dönt és cselekszik. A problémákat hajlamos túlzottan egyszerűen megoldani vagy legalábbis könnyedén túllépni azokon, hiszen, ami számára logikus és elfogadható, az úgy rendjén is van. Az olyan feladatokhoz viszont nagyon szívesen kapcsolódik, ahol megvillanthatja egyedi és nagyon kivételes képességeit a nélkül, hogy túlzottan bele kéne mélyednie a részletekbe. Viszont ő is meglehetősen forrófejű, ezért vele is könnyen megesik, hogy meggondolatlanul otthagyja az ígéretesnek tűnő munkalehetőségeket vagy párkapcsolatokat.

A Halak ösztönösen dönt

halak horoszkóp ösztönös csillagjegyekA Halak esetében akadnak olyan időszakok, amikor ösztönösen, különösebb gondolkodás nélkül hoz irracionális, ostoba vagy felszínes döntéseket. Nem csoda, hiszen gyűlöli, amikor döntenie kell, a választ is addig húzza-halogatja, amíg csak lehetséges. Azután történnek az előbbiekben részletezett esetek. Amikor rádöbben, milyen butaságot tett, szinte mindig inkább visszatáncol vagy zsigerből letagadja, hogy ő bármi ilyesmit mondott, tett volna. Hajlamos a könnyelmű ígéretekre is, amelyeket persze nem tud betartani, pedig nagyon szeretné, mert távol áll tőle, hogy csalódást okozzon a többieknek.

ösztönös csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek többnyire ösztönből cselekszenek (Getty)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top