nlc.hu
Horoszkóp

Bulizós csillagjegyek

3 csillagjegy, aki igazi bulikirály

Ha elhangzik a buli szó, biztos, hogy ők lesznek az elsők, akik sorban állnak a meghívásért. Ráadásul velük a szórakozás mindenki számára garantált!

Vannak, akik jobban szeretik az estéiket az otthonuk békéjében tölteni – ezzel sincs gond – , és vannak, akik élnek-halnak a szórakozásért. Ha rossz a kedvük, ha jó a kedvük, ha ünnepelnek, ha felejteni akarnak, ha kikapcsolódásra vágynak, minden alkalmat megragadnak a szórakozásra.

Kos

A Kos sosem hagyna ki egy bulit sem, akkor is feltűnik a színen, ha senki nem hívta. Él-hal a jó partiért, a táncért, hogy kiengedhesse a feszültséget, mindezt ösztönösen teszi. Az sem számít, ha nincs különösebb alkalom, vagy nem ismer senkit, azonnal rá tud hangolódni a társaság energiájára, nem számít neki az sem, hogy egy szimpla, barátias házibuliról vagy akár egy szórakozóhelyről van szó. Viszont amilyen hamar rákapcsol a szórakozásra, olyan gyorsan veszíti el az érdeklődését is, ezért sosem lesz ő a buli lelke.

Ünneprontók ünnepe

Fotó: Profimedia

Nyilas

A Nyilas képtelen egy helyben ülni. Ha már több mint két nap eltelik úgy, hogy nincs semmilyen programja, gyötrődni kezd, hogy elszalad mellette az élet. Ő az, aki lubickol a társaságban, humoros történetei és elképesztő tánctudása miatt folyton középpontban áll. Szeret szórakozni, elbűvölő személyisége pedig ragadós, így bárkit képes a bűvkörébe vonni. Fáradhatatlan, ha egy estére több meghívása is van, akkor mindegyikre talál időt.  

Oroszlán

Az Oroszlán igazi exhibicionista, akinek a figyelem a mindene. Szereti jó színben feltüntetni magát, többek között ez is az oka, hogy soha egyetlen alkalmat sem hagyna ki, ahol a reflektorfénybe kerülhet. Ő soha nem megy a buli után, a buli megy utána, amit a kizsugázásának köszönhet. Úgy gyűlnek köré az emberek, mint molylepkék a lámpafény köré, imázsának nehéz ellenállni. Aki valaha is bulizott már az Oroszlánnal, tudja, hogy vele biztosan minőséget kap, így vonzó partner lehet a péntek estéken.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top