nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre feltöltődés várhat a hosszú hétvégén – Szerelmi horoszkóp 2023. május 27-28.

Ha hétvégén nyugalomra vágysz, simítsd el józanul a feszültségeket és pároddal együtt töltődjetek…

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha a napokban ér némi kritika bárki részéről, ne ásd bele magad a rossz érzésekbe, mert az az egész hosszú hétvége nyugalmát szétzilálná. Őrizd meg optimizmusodat, és tisztázd a bizonytalanságokat kedveseddel. Innen már egyenes út vezet egy romantikus, sőt szenvedélyes együttléthez…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Elemedben leszel ezen a hosszú hétvégén, legendás nyugalmadat most átragaszthatod párodra és ha ez tényleg sikerül, mindketten kipihenhetitek magatokat. Ha van rá lehetőségetek, menjetek ki a természetbe, kirándulni, kertészkedni, de legalább egy séta erejéig. Ha belefér a hosszú hétvégébe, egy kis rendrakást is támogatnak az égi erők, kezdheted például közös képeitekkel.…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most is, mint általában, támaszkodhatsz megérzéseidre. Azonban arra ügyelj, nehogy belemagyarázás legyen belőle. Egyszerűen csak bízd magad a szíved szavára és hessegesd el a kifogásokat és kétségeket. Add át magad a nyugalom hullámainak és párodat is ragadd magaddal!

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy ezen a hétvégén le kell győznöd belső félelmeidet. Ha csak egy kis lépést megteszel a cél felé, máris nőhet önbizalmad és így magabiztosabb leszel a következő lépésekben. Ne feledd, hogy nemcsak szeretteid támaszkodhatnak rád, hanem ennek fordítva is működnie kell. Így éritek el együtt a bizalom és nyugalom szigetét.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy majd kiugrasz a bőrödből, hogy kipróbálj valami újat, ráadásul most egy nappal több idő is a rendelkezésedre áll. Mégis lehet, hogy a józan eszedre (vagy párod józan eszére) kéne hallgatnod és legalább egy kicsit nyugodtan ülnöd a fenekeden. Így is fel lehet töltődni…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tökéletesen elemedben leszel a hétvégén, most minden extra erőd előtörhet és kiteljesedhet. Próbáld ezzel még párodat is meglepni, izgalmasabbá teheti kapcsolatotokat, ha nem vagy mindig teljesen kiszámítható. Versenyezni viszont egyáltalán nem kell társaddal, inkább együttműködni vele, ez hoz nektek nyugalmat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Meg kell adnod magadnak, sőt pároddal együtt magatoknak a jól megérdemelt pihenés óráit. Most egy kicsit ne rohanjatok sehova, ne pörögjetek, néha el kell távolodni a zajoktól. Adjátok át magatokat a nyugalomnak, különösen, ha egy kis bensőséges együttlétre vágytok.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha szingli vagy, lehetőség adódhat úgy ismerkedni, hogy épp csak kóstolgatod a másikat. Semmiképp se rohanj ajtóstul a házba, még akkor se, ha hirtelen úgy érzed, már ezer éve ismeritek egymást. Ha már van párod, lásd meg benne az erős szövetségest, aki biztos hátországot nyújt neked és mutasd is ki az emiatt érzett háládat.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár féktelen hosszú hétvége állhat előtted, bizonyos dolgokban érdemes lenne fegyelmet gyakorolnod. Most támogatnak is az égi erők, hogy nyugodtan és higgadtan cselekedj, ha váratlan helyzet adódna. Arra figyelj, ami a te hatáskörödben van, pároddal kiegészülve pedig valóságos csodákra lehettek képesek.

Férfi és nő a függőágyban

Fotó: Getty Images

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár nyugalmat ígér a hétvége, azért, ha buliba vagy egyéb társaságba invitálnak, győzd meg magad, hogy ott a helyed. Ha kellőképpen ellazulsz, nem jelent majd gondot, ha karaokézni kell, esetleg a táncparketten bizonyítani. Utána jöhet a jól megérdemelt pihenés.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége segít, hogy higgadtan, józanul nézz szembe bármely fenyegetettséggel. Merj kiállni a véleményed mellett. Nem húzódhatnak falak párod és közötted. Ha mégis közétek állt valami vagy valaki, söpörjétek le a színről, utána pedig pihenjetek, töltődjetek együtt.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár hosszú hétvége jön, mégis az idő szorításába kerülhettek, vagy legalábbis ezt érezheted. Próbálj ellazulni, ne tedd át az emiatt érzett stresszt a kedvesedre. Inkább támogatni kéne, hogy mindkettőtöknek legyen elég ideje és módja feltöltődni ¬– keressétek ehhez a közös utat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top