nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek házasságra születtek

Ezek a csillagjegyek házasságra születtek

Egy házasság sikere nyilvánvalóan mindkét félen múlik. Amit a legtöbben nem szeretnek hallani, pedig sajnos igaz, hogy egy kapcsolaton általában dolgozni kell, hogy hosszú távon is (jól) működjön. De van, aki olyan, mintha arra született volna, hogy házasságban éljen.

Rák

Lojális, érzékeny, és mélyen elkötelezett a kapcsolata iránt. A világ középpontjává teszi a másikat. Ha vele valaki összeházasodik, a legszerencsésebb embernek tekintheti magát a földön!

Bak

A tradicionális Bak a lista második helyezettje. Odaadása miatt nagyon jó házastárs. Családközpontú, és bár munkamániás, a házasodás után módot talál arra, hogy időt szenteljen a családjára.

Csillagjegyek és a házasság

Fotó: Getty Images

Kos

Kicsit nehéz befogni, de miután fontos lesz számára a másik, biztos lehet benne választottja, hogy egész életében vele marad, mert nagyon komolyan veszi a házasság gondolatát.

Halak

Az álmodozó Halak kiváló szerelmes, feltéve, hogy kibújik álomvilágából, és nem a rózsaszín szemüvegén keresztül szemléli párkapcsolatát. Időbe telhet, míg ez megvalósul, de ha egyszer megteszi, akkor rendkívül érzelmes és ragaszkodó. Meg lehet bízni benne, mert empatikus, és soha nem tenne semmi olyat, amivel tudja, hogy megbánt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top