nlc.hu
Horoszkóp

2023 júniusi telihold horoszkóp

Ezt ígéri a csillagjegyednek a júniusi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és utána 48 órával is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a júniusi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Idén júniusban 4-ére esik a telihold és a Nyilas jegyében vendégeskedik. 

telihold

Ne hidd, hogy a telihold csak annak a csillagjegynek a szülötteire hat, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel. Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére. 

A júniusi égen felragyogó teliholdat mézholdnak is nevezik, és azt mondják, hogy optimizmust hoz a mindennapokba. Úgy érezheted, hogy felgyorsul az élet, egyszerre több fontos dolog is történhet veled. Ha a kínálkozó lehetőségeket ügyesen használod ki, nagy öröm is érhet a telihold időszakában. De nézzük részletesebben, mit hoz neked a júniusi holdtölte!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top