nlc.hu
Horoszkóp
Jól vezető csillagjegyek

3 csillagjegy, aki olyan jól vezet, mint a Forma-1-es pilóták

Nem lehet mindenkiből Forma-1-es pilóta, de ők azok, akik hétköznapi értelemben véve a legközelebb állnak hozzá. Nézd meg, közéjük tartozol-e!

Az autóvezetés pont olyan, mint bármi más az életben: gyakorlattal fejleszthető. Ennek ellenére vannak olyan ügyeskezű sofőrök, akik szinte velük született magabiztossággal nyúlnak a kormányhoz. Ők következnek!

Ikrek

Az Ikrek különleges képessége a jó emberismeretében rejlik. Talán furcsa ezt ebben a kontextusban említeni, de a csillagjegy ösztönösen ráérez arra, hogy melyik sofőrtől mit várhat. Épp ezért nagyon ügyesen tud lavírozni a forgalomban és könnyen alkalmazkodik a változásokhoz is. Ha valami váratlan történik, ő akkor sem ijed meg, pontosan tudja, hogyan uralja az autóját, és hogyan reagáljon ezekre a helyzetekre. Vele egy élmény az utazás, mert tökéletes ritmusban tud együtt dolgozni a lóerőkkel.

Knight Rider

Fotó: Getty Images/NBC

Skorpió

A Skorpió lendületből vezet, de a szó legjobb értelmében, ugyanis sosem veszélyeztetne senkit a forgalomban. Igen, hajlamos a túlkapásokra, de csak abban az esetben, ha ez sem gyalogosra, sem az út többi szereplőjére nézve nem jelent veszélyt. Néha úgy érzi magát, mint egy Forma-1-es sofőr reinkarnációja, de egyúttal tudja, hogy ő sem tévedhetetlen, ezért is figyel annyira a többi autósra. Bár hajlamos a sebességhatárt átlépni, azt még észszerű keretek között teszi. Olyan nincs, hogy a vezetési stílusára panasz érkezne.

Bak

A Bak türelme, hatékonysága és tervezőképessége az élet minden területén hasznos, de különösen vezetés során értékelendő. Ő az, aki időben elindul, minden eshetőségre felkészülve, épp ezért nem érhető gyorshajtáson, sőt, az impulzív sávváltás is messze áll tőle. A táblák előírását pontról pontra betartja, de ez nem jelenti azt, hogy egy helyben toporgó hétvégi sofőr lenne. Nem, hiszen gondolkodik, nem rutinból vezet, ezért mindig tudja, hogyan manőverezzen úgy, hogy az előrevigye a forgalomban.

Magadra ismersz? Vagy inkább ennek az ellentettje vagy?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top