nlc.hu
Horoszkóp

Tízmilliószoros napok

Ekkor lesznek tízmilliószoros napok 2023-ban

A tízmilliószoros napokon gondolj szeretettel önmagadra is, fogadd el gyengeségeidet, hibáidat.

A legfőbb jelentősége a tízmilliószoros napoknak abban áll, hogy ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy kilépjünk abból a gondolati, érzelmi sémából, ami meghatározza a jelenünket, és új, pozitívabb irányultsággal megteremtsük, bevonzzuk a szebb jövőt. A pozitív tettek, jócselekedetek hatása visszairányul ránk, és ezekben a napokban ez hatványozottan igaz: ha jót teszel mással, annak az áldása megsokszorozódva száll vissza rád! A szerencsét az ezoterikus hit szerint úgy tudod megőrizni, ha valóban, a szíved mélyén megéled a hálát érte. A tízmilliószoros napokon az is nagyon fontos, hogy kimutasd: hálás vagy mindazért, amit kapsz/kaptál az univerzumtól – írja az astronet.hu.

Tízmilliószoros napok 2023-ban

Fotó: Getty Images

Ekkor lesznek még az évben tízmilliószoros napok

  • 2023. július 21-én pénteken lesz idén a harmadik tízmilliószoros nap, a a Chokhör Düchen, amely magyarul Imakerék ünnepének fordítható. 2023. augusztus 1-jén Buddha első szent beszédére, a Négy Nemes Igazság tanára emlékeznek a hívek. A legenda szerint Buddhát az istenek kérték fel az emberek tanítására.
  • 2023. november 4-én szombaton lesz Lhabab Düchent, amely a Mennybemenetel ünnepe. A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanította az embereket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top