nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél harsányabbak

Ezek a csillagjegyek mindenkinél harsányabbak

Társaságban leginkább az ő hangjukat hallani, persze az is igaz, ők a szavak, a kommunikáció nagymesterei.

Ikrek

Az Ikrek nagyon nyitott és társaságkedvelő típus. Remek humorérzékkel rendelkezik, nagyon szórakoztató. Az is igaz, ha elemében van, be nem áll a szája, és bizony időnként meggondolatlanul is kimond bántó dolgokat. Nem tudja a gondolatait magában tartani, ami eszébe jut, azt közölnie kell mérték nélkül. Könnyen lehet, már senki sem figyel rá, de ő még mindig mondja és mondja. Rémesen fárasztó tud lenni ilyenkor. Arról már nem is beszélve, amikor kéretlenül osztogatja a tanácsokat. Kétségtelen, remek és nagyon találó javaslatai vannak, hiszen okos, és könnyen átlátja mások problémáját. A gond ott kezdődik, hogy nem érzi, mikor kéne csendben maradnia.

Csillagjegyek és a harsányság

Fotó: Getty images

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos azt gondolni magáról, ő a legtapasztaltabb, legnagyobb tudással rendelkező csillagjegy. Teljesen mindegy, milyen témáról beszélgetnek egy társaságban, meggyőződése, ahhoz csak ő tud megfelelően hozzászólni. És mindennel kapcsolatosan van véleménye. Az is igaz, okos és intelligens, nagyon sokat olvas, így valóban tájékozottabb lehet az átlagosnál. A probléma ott kezdődik vele, hogy nemcsak fölényesen viselkedik a többiekkel, de kínos megjegyzéseivel igen kellemetlen helyzetbe hoz másokat. Ő is a saját igazához ragaszkodik, és őt is képtelenség meggyőzni. Az összeesküvés-elméletek gyártásában verhetetlen. Ha ilyen téma merül fel, akkor beszél és csak beszél és csak beszél…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top