nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Kihívás: megtalálni a közös irányt! – Szerelmi horoszkóp 2023. június 10-11.

Érzékenységgel indulhat a hétvége, de nehogy megsértődj! Inkább hangolódj rá párodra, ezzel semlegesítheted a problémás pontokat.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehetséges, hogy nem találjátok azonnal a közös hangot kedveseddel. Az is előfordulhat, hogy nem ért meg, akár ellentmond, visszautasítja az ajánlatodat. Légy vele türelmes, el sem tudod képzelni, hogy ez milyen sokat segíthet a helyzet megoldásában. A megértés minden helyzetben segíteni fog.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Jó lenne felvennetek egy közös tempót, de lehet, hogy ez most okoz neked egy kis nehézséget, mert túl gyorsnak ítélheted párodét a sajátodéhoz képest. De a kedvéért lehet, hogy érdemes összekapni magad és jobban iparkodni, a szerelem szárnyakat ad… de azért ne szakadj meg, kérd bátran a segítségét!

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legfontosabb most, hogy szerelmeddel közös hullámhosszon legyetek és egy irányba tekintsetek a jövőtöket illetően. Ennek alapján bátran meghozhatod saját döntésedet szerelmi életedben, nem kell attól tartanod, hogy mit gondolnak majd a többiek.

Férfi és nő ülnek egymás mellett

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj egyértelmű lenni, amikor akár a közeli, akár a távolabbi jövőt tervezitek közösen. Fontos, hogy párodnak világosan közvetítsd elképzeléseidet. Ha a jelen helyzetetekben túl nagy a szakadék a valóság és az elvárásaid között, találd ki, hogy mit tudnál tenni, hogy ezek közeledjenek.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy túl mélyen vagy egy kapcsolati problémában ahhoz, hogy tisztán láss, így pedig reális döntést hozni is sokkal nehezebb. Próbálj ezért kívülállóként ránézni a helyzetre, amennyire lehet, függetlenítve magad az egyéni érdekektől. Szigor helyett a szeretetedre hallgass…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se hibáztasd párodat a kudarcért vagy a dolgok rosszabbra fordulásáért. Együtt haladtok az úton, találjátok meg a közös irányt. Ha nyíltan, de kedvesen, szeretettel beszélsz vele ezekről a dolgokról, talán könnyebben veszi a lapot. Ne légy vele túl szigorú!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vágjatok közös kalandba a hétvégén, ennek mentén tervezzétek meg a napjaitokat. Fedezd fel kedvesed eddig rejtettebb oldalát is! Ez akár új szikrát éleszthet köztetek. Ügyelj arra, nehogy elrontsd ezt azzal, hogy apró részletek miatt akadsz ki és háborogsz vele.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbálj nyitott maradni mindenre, ami párodtól indul. Adj teret a kétirányú eszmecserére köztetek. Lehet, hogy nem alakul minden tökéletesen a hétvégén, de ha egy irányba néztek és egyet akartok, a lényeg megvan, a részleteken pedig nem kell fennakadni.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbáld keresni az egyensúlyt nagyratörő elképzeléseid és a valóság között. Jó, ha tudod, hogy mit szeretnél, de vajon tisztában vagy párod igényeivel? Érdemes lenne egyeztetni, hogy ki mit gondol az egyéni szabadság kérdéséről és hogyan tudjátok összeegyeztetni, ha ez eltérő.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Keresd a közös irányt kedveseddel, igyekezz ráhangolódni és egyetértésre jutni vele. Ezt biztosan nem fogja segíteni az, ha kicsinyes dolgok miatt kiakadsz és még kritizálod is őt. Próbálj egyenrangúként tekinteni rá például abban, hogy együtt hozzátok meg a benneteket érintő döntéseket.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nézzetek rá közös ügyeitekre, üljetek le egy kellemes reggeli, sütizés vagy kávé mellé és egyeztessétek a jövőre vonatkozó elképzeléseiteket. Próbáld anélkül megosztani érzéseidet pároddal, hogy hibáztatnád a kialakult helyzetért. Hallgasd és halld is meg az ő oldalát, ez biztosan jól fog esni neki.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell azzal foglalkoznod, hogy mások mit gondolnak a szerelmi kapcsolatodról, sokkal fontosabb, hogy pároddal harmonikusan kiegészítsétek egymást. Egy csapat vagytok és fontos, hogy biztonságot tudjatok meríteni a másikból, de ez csak úgy fog menni, ha saját magadban és benne is megbízol.

Ez is érdekelhet Tízmilliószoros napok 2023-ban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top