nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Egyensúly vagy kibillenés jön? – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. június 12–18.

Ne vonj le elhamarkodott következtetéseket. Készülj az újrakezdésre a közelgő újholdra várva.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten elindulhatsz az önismeret és önvizsgálat új útjain. Állj készen elfojtott heves érzelmeid feldolgozására. Nem kell ebben egyedül maradnod, keress és fogadj is el segítséget, olyan ember személyében, akiben maradéktalanul megbízol. Ügyelj belső akkumulátoraid töltöttségére, mert bármilyen erős is vagy, a sok erőfeszítés túlságosan kimeríthet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

A héten egyensúlyba billentheted anyagi ügyeidet, de legjobban az fog segíteni, ha bármennyid is van, képes vagy hálát és elégedettséget érezni miatta. Hétvégéig nézd át a dolgaidat olyan szemmel, hogy mit lehetne elengedned, miben jöhetne egy kis újrakezdés, melyik életterületedbe kéne friss energiát öntened.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Nem mindegy, milyen tempóban beszélsz és milyen gyorsan ömleszted az információt a másik emberre. Néha ellenőrizd, hogy tud-e követni, nehogy egy rossz folyamat induljon el köztetek, mely az egész hétre rányomhatja a bélyegét. Hétvégére nagy társasági életre készülj!

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Semmi szükség rá, hogy kételkedj magadban. De készülj arra, hogy ha kiállsz és felvetsz egy problémát, falakba is ütközhetsz, de legalábbis felborzolod ezzel a kedélyeket. Még van idő a szülinapodig, hogy áttekintsd a terveidet és lendületet vegyél. Ez segíteni fog, hogy a célig, a konkrét megvalósításig el tudd vinni őket.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bármit is tervezel a héten, bármire is készülsz, tedd nyitott elmével és felszabadult szívvel. Figyeld meg, kivel találkozol, indítsd be köztetek az energia- és információáramlást. Óvatosan fogalmazd meg ötleteidet, nehogy meggondolatlanul belerántsd valamibe a többieket, ez neked sem lenne hasznos.

Nevető nő egyensúlyoz cölöpökön

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Készülj arra, hogy kapcsolataidban egyensúlyt találj. Amennyire lehetséges, ne legyél senkinek kiszolgáltatva, sem anyagi, sem érzelmi téren. A múlt visszaköszönhet a héten valamilyen formában, légy szemfüles, hogy ne a régi sémákkal reagálj. Kemény munkádnak és erőfeszítéseidnek végre látszatja is lehet.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy a héten az átlagosnál is jobban teljesíthetsz, de ügyelj arra, hogy ez a stressz-szintedet is megemelheti. Gondoskodj a pihenésről és a feltöltődésről. Így arra is több energiád jut, hogy elő tudd készíteni, meg tudd szervezni, ha jövőbeli képzésen, nyári tanfolyamon vagy bármilyen előtted álló önfejlesztésen gondolkodsz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Nem könnyű kitalálni, hogy a másik mire gondol, még híres beleérző képességeddel sem. Ezért inkább kérdezz, puhatolózz, mielőtt elhamarkodott és hamis következtetést vonnál le. Egyébként sem szabad most semmit elsietned! Lehet, hogy az elkövetkező hetekben több türelemre lesz szükséged, mint általában…

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Figyelj most jobban szeretteidre és fontos kapcsolataidra. Úgy érezheted, hogy ebbéli kötelezettségeid rövidebb pórázon tartanak, mint szeretnéd, de nézd a dolog jó oldalát és áldásos hatását, például kapcsolataid erősödését. Nyáron még szárnyra kaphatsz, de most tervezz és összpontosíts arra, ami előtted áll.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kapcsolataidnak nem ártana egy kis felfrissítés, mélyítés. Ez persze időráfordítást is igényel, tervezd így a hetedet. A munka uralhat most mindent, mégis add meg magadnak a szünetet, közben pedig egy másfajta időtöltés lehetőségét. Ha sokat ültél, mozogj, ha rohangáltál, keress csendesebb pihenést.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Keresd a rokon lelkeket, fogj össze, működj együtt velük. Ha homályosak a céljaid, most lehetőséget kaphatsz jobban megfogalmazni, szavakba önteni őket, így előtted is világosabban kirajzolódnak majd. Pénzügyeidben komoly megszorítások jöhetnek az előtted álló időszakban, ne háborogj ezen, inkább kreatív megoldásokat keress.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten készülj arra, hogy a felhőkből vissza kell zuttyannod a rideg valóságba és reálisan felmérni a lehetőségeket. Lehet, hogy ez nem lesz sem könnyű, sem kellemes, de jövőbeni csalódástól kímélheted meg magad. Ettől még juthat időd művészi és szellemi inspirációid kiteljesítésére is.

Ez is érdekelhet Tízmilliószoros napok 2023-ban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top