nlc.hu
Horoszkóp

Tisztaságmániás csillagjegyek

3 csillagjegy, akinél nincs tisztaságmániásabb

Biztos lehetsz benne, hogy a következő csillagjegyek lakásában nem élnek porcica-kolóniák, mert mindig mindent patyolattisztán tartanak.

Ha minket kérdezel, tisztán tartani az otthonunkat igazán nagy kihívást jelentő feladat. Amint kitakarítottunk a hálóban, már mehetünk is mosogatni, aztán hopp, előkerül a porszívó, és akkor még nem is mostuk ki a szennyest. Tiszta ördögi kör, amiből képtelenség kitörni – inkább szenvedés, mint bármi más. De nem így az alábbi csillagjegyeknek! Számukra a takarítás nem feladatot jelent, hanem csak egy újabb hobbit. Érzékük, tehetségük van ahhoz, hogy tisztán tartsanak mindent. Nagyjából úgy, mint Monica Gellernek a Jóbarátokból. Mutatjuk, kikről van szó!

Jóbarátok

Fotó: HBO

Szűz

Nem kell nagyon otthon lenni az asztrológiában, hogy tudd: a Szűz csillagjegy rendkívül rendezett és precíz. Egészen konkrétan a legrendesebb zodiákus mind közül. A sajátos ízlése és analitikus agya kombinációjaként képes mindig tip-top állapotban tartani a lakását, ami mindig a maximalista személyiségét tükrözi. De nemcsak igényli, értékeli is a tisztaságot: a környezete általában takaros, rendes és mindig minden a helyén van.

Bika

A Bika úgy kezeli az otthonát, mintha palota lenne (hiszen erre aspirál az életben). Mivel ez a csillagjegy imádja a kényelmet, ezért olyan környezetet teremt magának, aminek luxusérzete van. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a szentélyeként bánjon a lakásával, amiben nincs helye kosznak. Ezért nyilván állandóan takarít, persze, a végcél, hogy egyszer valaki más csinálja meg számára mindezt.

Mérleg

A szépség rajongójának nem fér bele, hogy rendetlenségben éljen. A Mérleg akkor érzi magát igazán jól, ha körülötte minden esztétikus, rendezett és csinos. Ezért nem csupán tökéletesen berendezett otthona van, de makulátlanul tiszta is. A takarosság egyébként nemcsak saját maga örömére fontos, hanem azért is, mert szereti a házigazda szerepét játszani. És hát nyilván nem fog vendégeket fogadni egy koszos lakásban!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top