nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi csillagjegy horoszkóp

Új távlatok nyílhatnak előttetek – Szerelmi horoszkóp 2023. június 17-18.

A hétvégi újhold pezsgő terveket, közös álmokat, sőt, ha arra van szükség, akár új esélyt hozhat számotokra.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy tervezgesd a nyarat, a jövőt, hogy párodat is bevonod és természetesen az ő vágyait, igényeit is figyelembe veszed. Ha tehetitek, menjetek ki a szabadba, mozogjatok! A régi, haszontalan dolgokat levedlett bőrként hagyhatod hátra, mutass ebben új távlatokat kedvesednek is.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ne hurcoljátok tovább régóta halogatott ügyeiteket, ha lehet, még szombat reggel-délelőtt járjatok a végére! Amit csak lehet, kerekítsetek le együtt, hogy utána békésen átadhassátok magatokat a hétvége oldott hangulatának és a jövő tervezésének.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az újholddal most igazán megnyílnak előtted a távlatok, merjetek nagyot álmodni kedveseddel. Lehet, hogy tégláról téglára építitek majd közös váratokat, de az alapköveket minél előbb le kéne rakni, jussatok ebben közös elhatározásra.

Szerelmespár erkélyen az óceánra néz

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most érdemes lenne inkább az értelem szavára helyezni a hangsúlyt a túlcsorduló érzelmek helyett. Ez nem jelenti azt, hogy ne hallgass együttérző szívedre, de azért gondold végig a dolgokat józan ésszel és higgadt szívvel.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Új kapcsolatok, friss ismeretségek jöhetnek, de kérdés, hogy ezek mennyire maradnak a felszínen. Őrizd meg a megfelelő határokat, amelyeket nem lépsz át még emelkedett hangulatban sem… A szeretteidet viszont jobban beengedhetnéd saját határaidon belülre, több bizalmat szavazva nekik.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbáljatok kimozdulni a jól megszokott hétköznapi ritmusból, sőt, most akár a szokásos hétvégi programokat is felülírhatnátok, valami teljesen újba belevetve magatokat, áttörve korlátaitokat. Mozduljatok ki és könnyed, laza tevékenységekkel pihenjétek ki magatokat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fogjatok levegős, könnyed ötletelésbe! Nemcsak a közeljövőt, hanem a távolabbit is érdemes lenne most górcső alá venni. Azért rágörcsölni nem kell, de egy óvatos indító impulzust megérdemel, ha közös nevezőre juttok a tervezgetés közben.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most fontos energiák mozdulhatnak meg bennetek és köztetek egyaránt. Kapcsolataidnak hatására új nézőpont tárulhat fel előtted, egészen más megvilágításba helyezve egy adott kérdést vagy helyzetet. Próbálj felülről ránézni az egészre, így a távlatok is kiszélesednek.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tervezzétek nyári utatokat, már ezerrel készülhettek rá. Hétvégén nagy partit csaphattok, hívjátok el a legviccesebb barátaitokat, hogy fergeteges parti alakuljon. Ha emellett belefér, pároddal kiszakadhatnátok a jól megszokott környezetből, mert így a jövőre nézve könnyebben tárulnak fel előttetek új távlatok.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátran és a tőled telhető legnagyobb fesztelenséggel mutasd ki szeretetedet párod felé, lepd meg, kápráztasd el! Lehet, hogy most nem leszel a szavak embere, de gesztusaiddal, tetteiddel is elérheted a kívánt hatást. Adj helyet és teret kedvesed javaslatainak is, ne fojtsd el a kibontakozását!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Törekedjetek rá, hogy egész hétvégén egységben működjetek, még akkor is, ha most lezárul egy korszak, mert rögtön indulhat is egy új és friss, természetesen megújult lélekkel és tervekkel. Nem kell most döntenetek semmiről, hagyjatok kellő időt, hogy érlelődjön bennetek a közös gondolat.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most akár bűvös fordulópont is következhet kapcsolatotokban, törekedjetek rá, hogy ez mindkettőtök számára jó irányba történjen. Ehhez nyeld le kritikus észrevételeidet és állj készen arra, hogy együtt ötleteltek. Ha túl magas falat emelsz magad köré, elmulaszthatod az igazi szövetség esélyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top