nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Fényes napok várnak – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. június 19–25.

Szerdán ránk köszönt a nyári napforduló, fénybe borítva napjainkat, új életet és friss energiát hozva életünkbe.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük, és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Adj esélyt a békülésre, lásd meg a héten a dolgok és emberek fényesebb, jobbik felét. Nagyobb megfontoltság józanabb döntésre vezet. Töltődj fel, fontos, hogy energiaraktáraid telítve legyenek, így lesz miből adnod is. Könnyebb lesz finoman kommunikálnod, tetteiddel pedig formába öntened kreativitásodat.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Mielőbb engedd el a fájó múltat. Lépj túl a gondokon és próbálj megbocsátani nemcsak másoknak, hanem magadnak is. A nyári napforduló új kezdetet jelenthet. Ez egyben indító impulzus is, mely kellő kezdeti energiát ad ahhoz, hogy végre belevágj olyan dologba, amit eddig halogattál.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Új fejezet kezdődhet a héten, nézd meg, hogy ennek vajon a magánéletedben vagy a munkahelyeden van nagyobb esélye. Akár minkét helyen jöhetnek változások, törekedj rá, hogy ezeket jó irányba tereld. Lehet, hogy rögtönzésre is szükséged lesz egy helyzet megoldásához, de közben is maradj hiteles.

Lány napsütésben vízzel locsolja magát

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A hét közepén eljön a te időd, legjobb és legnemesebb tulajdonságaidra vetül a fény. Erőd megsokszorozódhat. Lépj ki a magányból, tárd ki karjaidat hőn szeretett családod felé. Most könnyebb lehet kifejezni és a többiek tudtára adni gondolataidat és érzelmeidet, de csak olyat ígérj, amit be is tudsz tartani.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A héten szánj időt magadra, akár egy kis visszavonulásra, feltöltődésre. Tisztítsd ki magadból a régmúlt fájdalmait és csalódásait. Tekints az előtted álló feladatokra, válaszd ki a legjobb cselekvési módot, így hatékonyan haladhatsz álmaid felé. Ebbe még az is belefér, hogy másokkal türelmesebb vagy.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Merj álmodni és a jövőbe tekinteni. Régebbi céljaidat és álmaidat is érdemes most feleleveníteni, talán több időd is akadhat a megvalósításukra. Nem kell rohannod, módszeresen tudod felépíteni a célhoz vezető utadat. Még segítség is érkezhet egy barát vagy támogató személyében, de akár saját családod köréből is.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Eljöhet a szabad improvizáció ideje, bízd magad eddig megszerzett tudásodra és tapasztalataidra. Tudatosítsd, hogy meddig jutottál, eddig mit értél el, mert ez mind a további terveid alapja lehet. Fontos a társadalmi életedbe is energiát tenni most. Legfőképp magadban legyél biztos.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Türelemre lehet szükséged, ha emberi kapcsolataidról és barátságaidról van szó. Terveidben új perspektíva tárulhat fel. Minél nyitottabb vagy a változásra és az új dolgokra, nézőpontokra, annál könnyebb lesz egy esetleges váltás, változás életedben és napjaidban.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Változás jöhet, de ez lehet egy fényes és örömteli kezdete is valaminek. Tekints bizalommal a jövődbe. Ha életmódodban vezetnél be valamilyen változást, fokozatosan és türelemmel tedd. Ha kapcsolatokról van szó, kellő érzékenységet érdemes tanúsítanod.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Több türelemmel és megfontoltsággal könnyebb lesz a békülés. Fényes oldaladat mutasd most a világ felé. Félelmed legyőzésében segíthet, ha valamilyen módon ki tudod fejezni a benned lakozó erőket és képességeket. Tárd ezt bátran a világ elé. Nem vagy egyedül, keresd az összefogás módjait.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Munkádban, életmódodban is jöhet változás, ne állj ellen a megújító inspirációnak. Ez most az aktivitás ideje, merj szabadon cselekedni, tevékenykedni, bármelyik életteredről legyen is szó. Öntsd formába álmaidat, álmodozás helyett a konkrét, kézzelfogható alkotásba fektess energiát!

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Átlépheted saját korlátaidat, merj lépni álmaid felé. Sőt, érdemes lenne a héten a konkrét megvalósítási formákon gondolkodni, mi több, bele is vetni magad és a tettekig vinni az ihletet. Lehet, hogy rögtönöznöd kell, de ez ne tántorítson vissza és az sem, ha nem sikerül egy az egyben formába öntened a megálmodott formát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top