nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a romantika

3 csillagjegy, akiknek extraromantikus lesz június második fele

A hónap vége szuper romantikusnak ígérkezik ezeknek a csillagjegyeknek.

Bika

Bármilyen érzékenynek is gondolod most magad, ebben a hónapban különösen erős leszel. A Mars vezérel, így nem meglepő, hogy kitartóan küzdesz mindenért, ami fontos neked. De a Vénusz lágyítja az erőt, rendkívüli most a szexuális kisugárzásod is. Ez a kettősség egyensúlyba hoz, a férfi és női erők egyaránt támogatnak. Nemcsak te érzed ezt, a körülötted lévő férfiak is érzékelik a rezgéseidet. Bókokat zsebelsz be és több hódolód is akad.

Tudtad? A Bika szívesen mutatja meg romantikus vénáját a párkapcsolatban. Kétségtelenül komoly tehetséggel rendelkezik hozzá, hogy ízléses és finom ajándékokkal halmozza el párját szeretetnyelve, az ölelés mellett. Nem csupán önzetlen szeretetből teszi, hanem azért is, hogy mindenkor párja eszébe jusson, amikor ő rápillant a meglepetésekre. A kis ajándékok pedig rendre ott sorakoznak szerelme hálószobájában, hiszen azok rendre a legforróbb együttlétek után kerülnek elő a táskából. Nem bánja a romantika viszonzását sem, hihetetlenül boldognak érzi magát, amikor ő is megkapja a figyelmet párjától.

Romantikus június és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

Mikor nem álltál készen bármire, ami a romantikával kapcsolatos? Na ugye. Bár életed az álmodozásról és a rózsaszín álmok szövögetéséről szól, most a június végi csillagzat is neked kedvez. Ha új belépő van az életedben, készülj gyertyafényes hosszú éjjelekre. Ugyanis a nyolcadik házadba lépő bolygók erotikus varázslatot hoznak az életedbe. Így ha már párkapcsolatban élsz, akkor is egészen új szintekre és óriási szerelmes harmóniára számíthatsz a kedveseddel.

Oroszlán

Nem véletlen, hogy virágcsokrot kapsz egy titkos rajongótól a munkahelyeden. Járj utána, ki ő, aki eddig nem merte felfedni a kilétét. Most a bolygók állása azt sugallja, ez nem csupán egy futó kapcsolat. Minden készen áll, hogy elrendezd magadban az elköteleződéssel kapcsolatos ellenérzéseidet. Az eddigi kapcsolatok során nem ment jól a kompromisszumkötés, és egy idő után inkább kiléptél, mintsem magadba nézz, mi lehet az oka. Ezen dolgozz, hogy ezúttal máshogy legyen. Erős vagy és domináns. De emellett lehetsz végtelenül romantikus is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top