Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindenkinél romantikusabbak

Ezekbe a csillagjegyekbe szinte kódolva van a romantika. Bámulatos érzékük van ahhoz, hogy igazán romantikus pillanatokban részesítsék a párjukat. Te is a szerencsések közé tartozol? A te párod is igazán romantikus típus? A horoszkópból kiderülnek a részletek.

A Halak tudja, mi a romantika

A Halak mindenek fölött hisz az igaz szerelemben. Nem ok nélkül teszi, ő biztosan látta és megélte már az érzést. Amikor valóban szerelmes, mindent megtesz a párjáért, és persze a legromantikusabb pillanatokkal ajándékozza meg őt. Még főzni is megtanul, vagy kedves üzeneteket írogat, és persze a naplementés sétákat sem hagyná ki.

A Bika érezteti a szeretetét

A Bika szintén nagyon szilárdan hisz a valódi romantikus szerelem létezésében, akkor a legboldogabb, amikor együtt lehet a szeretteivel. Még a bulizás helyett is inkább a párja társaságát választja. Számára a szeretet tiszta, igaz, és az egyik legnagyobb érték. Szeretetét kimutatja, párjával folyton érezteti, mennyire különleges és fontos a számára. 

A Rák romantikus esküvőről álmodik

Az érzékeny Rák már gyerekkorában hisz a szeretet erejében, és már akkor óriási szerelemről és romantikus esküvőről álmodik. Számára a szerelem a valódi érzésekről, a gondoskodásról szól. Ugyanakkor azt is tudja, a szakítást követően sem veszik el végleg a szerelem, egy másik partner oldalán még nagyszerűbb érzésekre lelhet.

The Minds Journal kiemelt fotó: Thinkstockphotos

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top