nlc.hu
Horoszkóp

Ők a legirigyebb csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon irigyek

Legyen szó akár érzelmekről vagy tárgyi javakról, a most következő csillagjegyek szülöttei szívesebben tartják meg teljes egészében saját maguknak azt, amijük van.

Skorpió

A Skorpió szülötteit elsősorban bizalmatlanság tartja vissza attól, hogy képesek legyenek osztozkodni.  Félnek attól, hogy ha megtennék, akkor kiszolgáltatottá válnának, elveszítenék a kontrollt és kihasználnák őket. Épp ezért inkább szigorúan elzárkóznak az osztozkodás mindenféle formájától, ami miatt a külvilág számára bizony könnyen tűnhetnek ridegnek, szívtelennek és önzőnek is. Mindezzel pedig egyfajta ördögi körbe kerülnek, mivel ezáltal még inkább elszigetelődnek másoktól.

Irigység és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok hűvös következetességgel és kemény munkával érik el a céljaikat. Ugyanígy hideg fejjel és praktikusan gondolkodnak a osztozkodás kérdésében is. Ha nem látnak – márpedig az esetek többségében ez a helyzet – logikus okot arra, hogy miért kellene egy adott dolgot megosztaniuk másokkal, akkor bizony nem osztják meg és kész. Nincs apelláta. Ők azok, akik egy komoly kapcsolatban is sokáig inkább a különélést preferálják, de még egy házasságban is megtartják a külön kasszát, még akkor is, ha ezzel esetleg ők járnak rosszabbul. Maximálisan korrektek ugyanis abban, hogy amire ők maguk nem hajlandók, azt a másik féltől sem várják el. 

Oroszlán

Az Oroszlánok számára létszükséglet, hogy folyamatosan a középpontban lehessenek és a reflektorfényt nem hajlandók megosztani senkivel. Ahogy lényegében semmi mást sem. A magabiztosságuk és az önzésük nem ismer határokat és a legkevésbé sem érzik magukat kellemetlenül attól sem, ha a környezetük ezt rosszalja. Sőt, ettől csak még inkább igazolva látják azt a vélekedésüket, hogy különbek másoknál, így osztozkodni voltaképpen lealacsonyító lenne a számukra.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top