nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Pörgés, fény és siker jöhet – Heti holdhoroszkóp 2023. június 21–27.

A nyári hőség ellenére ne tedd félre terveidet, vesd bele magad a megvalósításba. Az aktivitás most meghozza gyümölcsét.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 21.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 00:05-től Oroszlán

Ma ránk köszönt a nyári napforduló, ma van a leghosszabb nappal, ez a fény ünnepe! Ennek ellenére óvakodj attól, hogy a tűző napon tartózkodj 11 és 16 óra között, óvd magadat és a bőrödet az UV-sugárzástól. De ma este van az évben a legtovább világos, így egy kellemes, romantikus esti sétát érdemes lenne beiktatni.

CSÜTÖRTÖK – június 22.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Fényes, vidám, derűs nap virradhat rád, vesd bele magad, ne engedj semmilyen negatív gondolatnak vagy érzésnek. Te vagy a király, merj ma így gondolkodni. A növő Hold ereje veled van, most megvalósíthatod régóta dédelgetett álmodat. A tegnapi tüzes erő még ma is ott van gondolataidban, szívedben és karodban is, képes lehetsz bármire.

PÉNTEK – június 23.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 12:35-től Szűz

Ha mára időzíted a hajvágást, azt tedd meg még délelőtt. Délutánra pedig a sziszifuszi munkákat időzítsd, most jóval több türelmed lehet ahhoz, hogy szépen, módszeresen végigmenj a listádon. Ha elég kitartó vagy, akkor estére minden tételt kipipálhatsz, és felszabadultan, derűs lélekkel vetheted bele magad a nyári hétvégébe.

Napfényben táncoló hölgy

Fotó: Getty Images

SZOMBAT – június 24.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Bár hétvége van, de ha épp nem nyaralsz, hanem otthon ülsz és valami hasznos tevékenységre vágysz, állj neki a rendrakásnak. Mindennek találd meg a helyét és mindig ugyanoda tedd vissza. Ez a módszer még hatékonyabb, ha minden családtag ismeri és műveli, így sok bába közt nem fog elveszni a gyerek.

VASÁRNAP – június 25.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Semmiképp ne engedd meg, hogy a stressz elhatalmasodjon rajtad, a mai napot inkább pont arra kéne szánnod, hogy növekedjen benned a nyugalom. Töltődj, frissülj, gyűjtsd az energiát a következő hétre. A múltat hagyd magad mögött, ha ostorozod magad a régebbi tévedések miatt, nem marad kellő energiád és figyelmed a jelen pillanatra.

HÉTFŐ – június 26.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 00:57-től Mérleg

Koncentrálj kitűzött céljaidra, most a Hold növekvő ereje is segítheti ezek elérését. Magától persze nem fog menni, dolgozz ki egy követhető tervet egész hétre, lépésről lépésre felépítve az egymást követő feladatokat. Teljesítményed és hatékonyságod kimagasló lehet, akkor is, ha egyenletesen és mértéktartóan lépkedsz előre.

KEDD – június 27.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Eddig rejtett energiaforrásokra bukkanhatsz, melyből bátran meríthetsz. Ne késlekedj, mert ki tudja, meddig fognak a rendelkezésedre állni. A módszereiden, technikádon változtathatsz, ha úgy tűnik szükségesnek, akár a mindennapi rutinodban is bevezethetsz egy új szokást. Persze a puding próbája az evés, meglátod majd, hogy mennyire vált be, bátran kísérletezz!

Ezt olvastad már?

Ez legyen a nyári mantrád!

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a nyári mantra Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top