nlc.hu
Horoszkóp

Fotogén csillagjegyek

Ezekről a csillagjegyekről lehetetlen rossz fotót készíteni

Vannak azok az emberek, akik mindegy, hogy pózolnak, róluk minden fotó jól sikerül. Szinte biztosra veheted, hogy ezek közé a csillagjegyek közéjük tartoznak!
Julia Roberts fényképezőgép

Mindegy, hogy szelfit lőnek-e magukról vagy másnak állnak modellt, így is, úgy is szuperül sikerülnek róluk a fényképek. Mindezt nemcsak jó megjelenésüknek, hanem különleges kisugárzásuknak is köszönhetik, ami miatt gyerekkoruktól kezdve jó barátságot ápolnak a kamerával.

Akiben ez nincs meg, a feje tetejére is állhat, egyszerűen nem érhet a nyomukba, erre tényleg születni kell, mégpedig az alábbi csillagjegyek egyikében! Teljesen mindegy, milyen ruha van rajtuk, milyen szögből kapják őket lencsevégre, a végeredmény nagyszerű lesz és kész.

Vedd elő a régi osztályképeket, és nézd meg, kik azok, akik szemtelenül jól mutatnak a fotókon, míg a többiek csak kényszeredetten mosolyognak! Nem lepdődnénk meg, ha kiderülne, hogy ők is az alábbi csillagjegyek egyikéhez tartoznak!

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top