nlc.hu
Trend

Ruhák, amik minden testalkaton jól mutatnak

XXS-től 6XL-ig ez a ruha mindenkinek jól áll

Ezek a videók bizonyítják, hogy létezik olyan szabás, amik tényleg minden testalkaton szuperül mutatnak. Nem hiszed? Akkor kattints!

Ruha teszi az embert – szoktuk mondani, de valójában tényleg sokat számít egy jól megválasztott fazon.

Különböző testalkatú nők

Fotó: Getty Images/puhhha

Bár minden testalkaton más és más darabok állnak igazán csinosan, léteznek olyan univerzális szabások is, amelyek a legtöbb formán előnyösen mutatnak. Nem a levegőbe beszélünk, Jessa Kae divattervező, a nevével fémjelzett márka alapítója és tulajdonosa például abban hisz, hogy ugyanazt a ruhát XXS-től 6XL-ig mindenki viselheti

A legjobb, hogy korántsem unalmas darabokról van szó, a kínálatában csupa fodros, virágos, és elképesztően nőies ruhák találhatóak. Elnézve őket kicsit olyan benyomása van az embernek, mintha a Bűbáj című filmbe cseppent volna.  

Ugyanakkor a nő nem csak puffogtatja a közhelyet, hogy minden méret gyönyörű, hanem videókban bizonyítja, hogy kicsitől a nagy méretig ugyanolyan stílusos lehet valaki. 

Ez például egy virágos összeállítás, amit mintái miatt a stylistok túlsúlyosoknak nem szoktak ajánlani, de nézd csak, a tervező hogyan cáfol rá a dologra! 

Itt több ruhát mutat be egy XS-es és egy XL-es testalkaton, és ez is telitalálat. 

Végezetül a ruha, amit Hamupipőke is megirigyelne. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top