nlc.hu
Trend

A legelőnyösebb fehérneműk az alkatok szerint

Ezek a legelőnyösebb fehérneműk az alkatod szerint

Ahogy a ruhákból, úgy a fehérneműkből is léteznek igazán előnyös fazonok a különböző testalkatok számára. Segítünk választani.

A fehérnemű esetében a legfontosabb szempont, hogy a mérete tökéletesen stimmeljen, tartson, ahol tartania kell, a testünkkel közvetlenül érintkező anyag pedig kellemes, komfortos érzetű legyen. Azonban e kategóriában is léteznek testalkat szerint kimondottan előnyös fazonok. Mutatjuk!

Körte alkat

Körte alkatú vagy, ha vállaid, illetve a felsőtested keskenyebb, a mellméreted kicsi vagy közepes, a csípőd pedig arányaiban szélesebb. Melltartóból azok a legideálisabbak számodra, melyek erősítenek, így a párnázott vagy push-up verziók. Alsóneműből a keskeny oldalú, bikini vagy cheeky fazon a neked való.

Körte alkat

Körte alkat (Fotó: Getty Images)

Alma alkat

Alma alkattal rendelkezel, ha a felsőtested, különösképp pedig a mell-has vonalad a legerősebb, legszélesebb. Olyan melltartóra van szükséged, ami megfelelő alátámasztást ad a kebleidnek: barátaid a magas kosarakkal ellátott, emelő hatású, merevítős melltartók. A bugyik közül a szélesebb oldalú hipster alsók, illetve a magasított derekú, köldök vonaláig vagy afölé érő fazonok a legelőnyösebbek.

Alma alkat

Alma alkat (Fotó: Getty Images)

Oszlop alkat

Oszlop alkatú vagy, ha a vállad, a derekad és a csípőd nagyjából egyformán széles. Ehhez a testalkathoz leggyakrabban kis mellméret társul, így melltartóból érdemes párnázott vagy push-up modelleket hordanod. Alsóneműkből a magasan sliccelt, keskeny oldalú darabok passzolnak leginkább az alkatodhoz.

Oszlop alkat

Oszlop alkat (Fotó: Getty Images)

Fordított háromszög alkat

Amennyiben a vállaid szélesek, a csípőd pedig keskeny, fordított háromszög alkatú vagy. A melltartók közül a merevítők és párnázás nélküli vagy minimálisan párnázott modelleket érdemes választanod, melyek lehetnek sportosak, de mélyen dekoltáltak is. Bugyiból a feneket és a csípőt kerekebbnek mutató, keskeny oldalú cheeky fazon, illetve a tanga a legideálisabb a számodra.

Fordított háromszög alkat

Fordított háromszög alkat (Fotó: Getty Images)

Homokóra alkat

Ha a felső- és az alsótested arányos, a melled és a csípőd hasonlóan széles, a derekad pedig karcsú, a homokóra alkatúak közé tartozol. Melltartóból a vízszintes kosarakkal rendelkező balconette, illetve a mélyebb kivágású, merevítős darabok lehetnek a legeslegelőnyösebbek. Alsóneműből pedig gyakorlatilag bármilyen fazon jó választás lehet a tangától a magas derekúig.

 

Homokóra alkat

Homokóra alkat (Fotó: Getty Images)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top