Öltözködjünk

Alma testalkatú vagy? – ezeket a ruhákat hordd!

Sok nőt áldott meg az ég alma alkattal. Azok, akiknek jellemzően a hastájékán tapadnak meg a kilók, de csodás lábakon szaladgálnak, mind e kategória képviselői. Ahogyan minden alakhoz, ehhez is megvan a megfelelő használati utasítás, amellyel bárki a legjobbat hozhatja ki magából.

Minden nő szeret csinos lenni. Sokszor alkalmat sem kell keresnünk ahhoz, hogy a legjobb formánkat hozzuk, hiszen ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, az élet szebbé válik. Ám ha olyan találkozóra vagy rendezvényre készülünk, ahol igazán jó benyomást szeretnénk tenni, nem elég a napi rutin. Ilyenkor alaposan megfontoljuk, mit is veszünk fel. Főleg, ha randira készülünk, ha a szerelmünkkel találkozunk, vagy esetleg fontos megbeszélés előtt állunk.

Amikor egy nőnek alma alakja van, általában az idomai is kerekdedek. Az a néhány pluszkiló, ami ezt az alakot jellemzi, javarészt a has tájékán rakódik le – erről kapta a forma a nevét. Ahogyan a többi típusnak, úgy az almának is megvannak az előnyei és a hátrányai. Azok a nők, akik elfogadják az adottságukat, és megtanulják, hogyan hozhatják ki a legjobbat magukból, teljesen elégedettek az almasággal. Most olyan összeállítást hoztunk, amely ebben segít.

Ahová a figyelem irányul

Az alma alkatú nők akkor igazán csinosak, ha olyan ruhákat viselnek, amelyek nyújtják az alakjukat. Sem a túl bő, sem a túl szűk darabok nem előnyösek számukra. A derékon húzottakat érdemes felpróbálniuk, sőt egy színes öv is nagy segítségükre lehet, hiszen az a derékra irányítja a figyelmet. A V alakú felsőket is az almáknak találták ki, azok ugyanis a szép dekoltázst hangsúlyozzák.

 A nadrágokból előnyösek az egyenes szárúak, mert nyújtják az alakot. A kabátok közül az enyhén A-vonalúakat ajánlják a stylistok. A szoknyánál arra kell figyelniük az almáknak, hogy az ne legyen túl hosszú, az a legjobb, ha térd alá már nem nagyon ér. A felsők közül a csípőig érők a befutók, a kardigánok viselését pedig szinte kötelezővé tennék a szakemberek.

Alma testalkatú vagy? – ezeket a ruhákat hordd!

Elő a színekkel!

A színek tekintetében vannak szabályok, amelyeket mindenképpen jó betartani. Az egyszínű ruhák nyújtják az alakot, viszont kiegészítők nélkül unalmasak lehetnek. Ha valaki a mintás darabokra esküszik, nem kell lemondania a kedvencekről. A lényeg az, hogy elsősorban apró mintásat válasszon. A színeknek fontos szerepük van az öltözködésben: túl sok szín ugyanúgy elronthatja az öltözéket, mint a snassz, épp hogy csak eltérő árnyalatú viselet.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az élénk színek vonzzák a tekintetet, így olyan testrészt érdemes azokkal hangsúlyozni, amelyeket szívesen mutat meg valaki. Van még egy titok, ami  jelentéktelennek tűnik, mégis az egyik legfontosabb tényező: ez pedig a megfelelő melltartó megtalálása. Ugyanis a tökéletes melltartó csodát tehet, míg a rosszul megválasztott a legtutibb ruhának is megadja a kegyelemdöfést.

Olvass még párkeresésről az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top