nlc.hu
Trend

Alap női alsóneműk

6 alsónemű, ami nem hiányozhat a szekrényedből

Íme a női fehérneműs fiók nélkülözhetetlen alapdarabjai!

Ahogyan szükségünk van különféle típusú melltartókra, amelyek különböző tevékenységekhez, illetve ruhadarabokhoz viselhetők, ugyanúgy alsóneműkből is szükségünk van bizonyos alapdarabokra, egészen pontosan 6 különböző típusra. Sapna Palep, az amerikai Journelle fehérneműmárka vezérigazgatója a Who What Wear magazinnak sorolta el, melyek ezek.

Hipster

A hipster bugyi széles oldalainak köszönhetően kényelmesen és stabilan illeszkedik a test vonalaihoz, anélkül, hogy az oldalt bevágna vagy csúszkálna, miközben elöl-hátul arányosan, nagyjából egyforma mértékben fed. Egyszerre kacér és komfortos alsónemű, ami szinte bármilyen öltözék alatt hordható.

Hipster bugyi

Hipster bugyi (Fotó: Getty Images)

Cheeky

A cheeky alsót úgy tervezték, hogy hátul nagyobb felületen fed, mint egy tanga, ám mégsem ad akkora fedést, mint egy bikini, egy hipster vagy épp egy boyshort. Csábító alsónemű, mely optikailag kerekebbnek és formásabbnak mutatja a popsit. 

Cheeky alsó

Cheeky alsó (Fotó: Getty Images)

Bikini

A bikini fazon átlagos szélességű oldalakkal rendelkezik, és elöl-hátul fed. Nagyszerű választás a mindennapokra például farmer vagy szoknya alá, de alváshoz is kényelmes. A menstruáció napjaiban szintén jó szolgálatot tesz, hiszen a vonalvezetéséhez általában pontosan illeszkednek az egészségügyi betétek.

Bikini fazon

Bikini fazon (Fotó: Getty Images)

Tanga

A tanga minimális hátsó fedést biztosít, így a fehérnemű vonala nem üt át az öltözéken. Tökéletes szűk nadrágok, testhezálló nadrágok, leggingsek, edzőnadrágok, rövidnadrágok és mindennapi viselet alá.

Tanga

Tanga (Fotó: Getty Images)

Boyshort

A boyshort a férfi boxerekhez hasonló női alsó, mely a hipster alsóknál is teljesebb fedést biztosít, lényegében rövidnadrág jellegű. Kényelmes választás bő szabású ruhadarabok, például lezser farmerek, cargo nadrágok, maxiszoknyák alá, illetve alváshoz.

Boyshort

Boyshort (Fotó: Getty Images)

Magas derekú

A magas derekú bugyi  a köldök vonalában vagy valamivel afelett ér véget, a feneket teljesen fedi. Ez a fazon gyakran alakformáló verziókban is kapható, hiszen kiválóan alkalmas arra, hogy a has-csípő-fenék területét „egyben tartsa”. Egészruhához, illetve magas derekú szoknyákhoz, nadrágokhoz hibátlan választás lehet nem csupán teltebb, de vékony vagy átlagos testalkattal rendelkezők számára is.

Magas derekú bugyi

Magas derekú bugyi (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top