nlc.hu
Trend

Katalin hercegnő fehérnemű-praktikái

Ilyen fehérneműket hordhat Katalin hercegné

Katalin hercegné egész egyszerűen nem engedheti meg magának a fehérneműbaleseteket.

A ruha anyagán átütő fehérnemű vagy épp a lecsúszó, kivillanó melltartópánt viszonylag gyakran előforduló divatbakik. Katalin hercegné azonban a brit királyi család tagjaként és a világ egyik legtöbbet fotózott nőjeként nem engedheti meg magának, hogy ezek vele is megtörténjenek, így különféle praktikákhoz folyamodik a megelőzés érdekében.  

Még az áttetsző ruhában sem látszott ki semmi, aminek nem szabad

Még az áttetsző ruhában sem látszott ki semmi, aminek nem szabad (Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images)

A melltartópántja kivillanását minden bizonnyal úgy védi ki, hogy a legtöbbször pánt nélküli melltartót hord. Mivel a hercegné vékony alkatú és nincsenek túlságosan telt keblei, így nincs is szüksége feltétlenül pántokra a megfelelő tartáshoz. Amikor pedig mégis pántos melltartó van rajta, a pántot valószínűleg belevarrják a ruhába, hogy még véletlenül se csússzon le vagy váljon láthatóvá.

A hercegné gardróbjában minden bizonnyal sok vékony anyagú, varrás nélküli, testszínű fehérnemű van, ugyanis ezeknek a kontúrjai garantáltan nem ütnek át a ruhák anyagán.

Ilyen fehérneműt hordhat a finom anyagú ruhák alatt

Ilyen fehérneműt hordhat a finom anyagú ruhák alatt (Fotó: Spanx)

Katalin gyakran visel egészen finom textíliákból készült holmikat, ritkábban pedig áttetsző darabokat is láthatunk rajta – mint például a tavalyi ascoti derbin -, ám ilyenkor sem kandikál ki soha a fehérneműje. Ilyenkor vélhetőleg a fenti képen láthatóhoz hasonló, melltől combig egyberészes, tökéletesen testre simuló fehérnemű lehet a ruhája alatt, mely szinte második bőrként takarja a testét.

Bár a fehérnemű-baleseteket ügyesen kerüli, fellibbenő szoknyája miatt már többször is kínos helyzetbe került…

Megnézem
Összes kép (6)

via

Olvass még Katalin hercegnéről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top