nlc.hu
Trend

Nadrágok oszlop alkatúaknak

Ilyen nadrágokat hordj, ha oszlop alkatú vagy!

Paperbag, boot cut, chino, cargo... Ismerd meg az oszlop alhatúak számára legelőnyösebb nadrágfazonokat!

Abban az esetben, ha a vállad és a csípőd nagyjából egyforma széles és a derék-has vonalában sem vagy sokkal karcsúbb vagy épp teltebb, az oszlop alkattal rendelkezel. Mutatjuk, mely nadrágfazonok a legelőnyösebbek a számodra az idei őszi-téli szezon legtrendibb stílusai közül!

Paperbag

Oszlop alkatúként elsősorban arra érdemes törekedned, hogy a derekadat karcsúbbnak, míg a vállaid és mellkasod vonalát, illetve a csípődet szélesebbnek mutasd. Utóbbi hatást könnyen elérheted paperbag nadrágokkal, hiszen ezek derékban szűkítettek, illetve övesek, majd onnan szélesednek, vagyis megteremtik a vékonyabb derék-szélesebb csípő illúzióját. És úgy tűnik, egy jó darabig még biztosan nem mennek ki a divatból.

Nadrágok oszlop alkatúaknak

(Lelőhelyek: Mohito, Reserved)

Lefelé szűkülő

Szuper választás számodra minden olyan nadrágszabás is, mely a csípő vonalában lazább, majd lefelé fokozatosan szűkül. A répa fazon, a chino vagy épp a mom jeans például éppen ilyenek. Még jobb, ha a nadrágon feltűnőbb, széles zsebek, esetleg más díszítések is találhatók a csípő vonalában, hiszen ránézésre ezek is erősítenek ezen a területen.

Nadrágok oszlop alkatúaknak

(Lelőhelyek: Zara, Reserved)

Boot cut

A bővebb nadrágok, különösképp a boot cut, a finomabb trapéz, illetve a könnyed palazzo fazonok is kerekebbnek mutatják a csípő-fenék-comb vonalát, ezáltal formásabbá teszik az oszlop alkatot. Ilyen fazonú nadrágok esetén ugyanakkor fokozottan ügyelj arra, hogy felsőrészből lehetőleg vállakat- illetve mellkast hangsúlyozó darabokat válassz, hiszen optikailag így érheted el az arányos homokóra sziluettet.

Nadrágok oszlop alkatúaknak

(Lelőhelyek: Mango, Zara)

Cargo

A lezser, oldalzsebes cargo nadrágokat egyenesen neked találták ki, az ilyen fazon senkinek sem olyan előnyös, mint az oszlop alkatúaknak. Ez a szabás is a csípő, különösképp pedig a combok vonalára teszi a hangsúlyt, aminek köszönhetően a derék nagyságrendekkel vékonyabbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Nadrágok oszlop alkatúaknak

(Lelőhelyek: Pull&Bear, Zara)

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top