nlc.hu
Trend

Divatos őszi körömlakkok

5 körömlakk, ami idén ősszel szuperdivatos

Klasszikusokat és meglepő árnyalatokat is találunk 2021 őszének legtrendibb körömlakkszínei között.

Az új évszakkal megérkeztek az új trendszínek, a körmökre is. Íme, a 2021 őszének öt legtrendibb árnyalatai!

Vörösbor

A vörös körömlakk örök divat, azonban, hogy épp mely árnyalata a legtrendibb, az szezonról szezonra változik. Idén ősszel mélyebb, vörösboros, illetve már-már barnába hajló vörösek a legfelkapottabbak, melyek egyszerre elegánsak és karakteresek. Rövid és közepesen hosszú körmökön is mutatósak.

Körömlakk

Körömlakk (Fotó: Getty Images)

Nude

A nude, azaz a natúr színű körmök sem mennek ki soha a divatból. Ebben a kategóriában a 2021-es őszi szezonban a krémes fényű, rózsaszínes-bézses, illetve rózsás-világosbarna árnyalatok mennek leginkább, melyek mindenféle formájú és hosszúságú körmön ízlésesen festenek.

Körömlakk divat

Nude (Fotó: Getty Images)

Sötétzöld

Az idei ősz talán legnagyobb körömlakktrendje a zöld, ezen belül is a sötétebb, mélyebb, a természet színeit idéző árnyalatok, a borostyán zöldtől a pávazöldig. Ezek az árnyalatok fényes vagy akár csillogó változatokban is viselhetők. A legeslegjobban rövidebb vagy legfeljebb közepesen hosszú körmökön mutatnak. Ennél hosszabb körmök esetében az ilyen színeket inkább csak díszítésre használd!

Körömlakk divat

Mély zöld (Fotó: Getty Images)

Narancs

Az ősz tipikus árnyalatai közül a rezesbe forduló levelek, az érő almahéj és persze a sütőtökök színe, vagyis a narancssárga ezúttal a körmökön is visszaköszön. Ha a hűvösebb hónapokban is szívesen viselsz élénk színeket, ez az árnyalat lesz a barátod.

Körömlakk divat

Narancssárga (Fotó: Getty Images)

Ametiszt

A különféle ásványok tónusait idéző körömlakkok már több szezon óta jelen vannak a manikűrdivatban. Az idei ősz legnagyobb favoritja az ametisztet idéző lila árnyalat, mely a vörös lakkokhoz hasonlóan elegáns, ugyanakkor azoknál némileg változatosabb választás, közepes, vagy rövid körmökre.

Körömlakk divat

Ametisztlila (Fotó: Getty Images)

Még több őszi trend

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top