Trend

Az ősz divatszíne a nude, körmeinken is jól mutat – 10 manikűr, ami jól bizonyítja ezt

Nyerő választás a nude manikűr, mindenhez megy és önmagában is szép. Ősszel pedig még divatos is lesz.

Nevezhetjük földszíneknek, nude árnyalatoknak vagy szimplán bézseknek és barnáknak a színeket, melyek megnyerték az őszt maguknak, mindenesetre ezek a meleg, természetes árnyalatok nem csak a divat világát happolták el maguknak, de a szépségtrendeket is meghódították. Persze nem volt nehéz, egy barnás színekben pompázó füstös szemsmink mindig is jól mutatott, a nude ajakrúzsok nagy kedvencek, és mint látni fogjátok, körmeinken is jól mutatnak a natúr árnyalatok. A nude manikűrök ráadásul amilyen visszafogottak, olyan ízlésesek és nőiesek is, a praktikum jegyében pedig szabadon variálhatjuk, milyen ruhákat viselünk, jól fognak mutatni minden színnel.

Matt nude manikűrök

Népszerűek a mattított felszínű körmök, esetükben a finish az, ami elviszi a show-t, egyébiránt elegendő egy színnel átlakkozni körmeinket. Miatta manikűröshöz sem szükséges szaladni, matt hatású körömlakkokat, mattító fedőlakkokat bármelyik drogériában beszerezhetünk mi is.

Márványos nude manikűrök

A márványos hatás népszerű lesz ősszel is, nem csoda, nagyon látványos, mégsem giccses az eredmény, amit a színek játéka eredményez. Kísérletező kedvűek maguk is elkészíthetik, esetünkben elég hozzájuk egy picike fehér és kedvenc nude körömlakkunk, de azt is mutatjuk, miként készül a márványos minta a manikűrösnél.

 

Színskála manikűrök

Nyáron is divatosak voltak az egy szín különböző árnyalataival, vagy egymáshoz passzoló színekkel megfestett színskála manikűrök, melyeknél mindegyik szín csak egy-egy körmön szerepelt. Mint egy szép szivárvány. Nos, a nude változatát ősszel is érdemes lesz kipróbálni, egyszerű, könnyen elkészíthető típus, ami némi játékossággal pezsdíti fel az árnyalatok eleganciáját.  

Formahangsúlyos manikűrök

Egy szép manikűr esetén a forma és a szín egyaránt fontos, olyan visszafogott árnyalatok esetén pedig, mint a nude, az előbbi még inkább a figyelem középpontjába kerül. Egy ízléssel formázott mandula vagy ovális forma örök klasszikusnak számít, de kipróbálhatjuk a lipstick manikűrt is, látványos lehet nude árnyalatban is.

Mintás manikűrök

Szép dolog a letisztult formavilág, de valljuk be, a bennünk élő hercegnő néhanapján mégiscsak hallatja a hangját. Nem bűn az, ha tetszenek a csillogó körömdekorok, a csillámos lakkok, a strasszok és társaik, egy a fontos, ne lépjük át a jó ízlés határát. Nude körmöknél ebből a szempontból előnnyel indulunk, hisz a semleges színű alap minden, csak nem feltűnő, ahogyan pedig a divattrendekben népszerű a bézses és élénk árnyalatokat keverni, úgy a körömdíszítésnél is jól mutat mindez.

 

A hírességek sem vetik meg a nude körmöket, mutatjuk a kedvenceinket:

Jennifer Aniston nude manikűrrel
Megnézem
Összes kép (5)

A szép manikűrhöz az ápolt körmökön át vezet az út

A nude körmök az ősz kedvencei lesznek.

A nude körmök az ősz kedvencei lesznek. (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top