Shine

15 körömminta az őszre, amire a trendszetterek is rábólintanak

Mert lehet szép, őszi manikűrt készíteni falevélminta nélkül is.

Minden évszaknak megvannak a maga jól bejáratott körömmintái, melyek amilyen biztos befutók, annyira elcsépeltek is. Az ősz esetén a falevelek és a halloweeni tök biztosan ilyenek, pedig lehet sokkal kreatívabban is hozzáállni a körömdíszítéshez. Legalapvetőbb módja mindennek, ha csak a szezon vezérszíneit használjuk, a narancsot, a barnás földszíneket, a terrakottát vagy épp a smaragdzöldet, és a konkrét, figurális ábrázolás nélkül festjük ki körmeinket.

Őszi körömminták

Őszi körömminták (Illusztráció: Joern Pollex/Getty Images for IMG)

Ha mindenképp valamilyen mintát is vinnénk a dologba, a teknőc- és párducmintás változatok a befutók, de ezekre tekintsünk inkább úgy, mint lehetőség, amivel csak egy-egy körmünket ékesítsük. Ha mindre ilyen mintákat készíttetnénk, az egész biztosan túl sok lenne.

Az állatmintás körmök mellett a márványminta is népszerű, amelynek a borostyánszín árnyalatok igazán jól állnak. Ezt a mintát ráadásul nagyon jól tudjuk variálni a drappos földszínekkel, melyek meghatározó, külön irányvonalat jelölnek az őszi körömtrendekben.

Külső kódTörlésSzerkesztés

A klasszikus vörös körmöket legtöbbünk nagyon szereti, de ezt is meg lehet bolondítani egy picit. Vörös helyett válasszunk narancsosabb terrakotta árnyalatot vagy a bogyós gyümölcsök telt színeit, melyek a sötét málna pirostól a liláig számtalan csodás árnyalatot felölelnek.

Külső kódTörlésSzerkesztés

Ha a fentiek nem kínáltak volna elegendő inspirációt, jöjjön még néhány igazán látványos tipp őszi manikűrre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top