nlc.hu
Trend

Leárazott nyári darabok őszre

Öltözz fel őszre a nyári leárazásokon! – 33 trendi ruha és kiegészítő 7000 forint alatt

Nem kell vagyonokat költened, ha az előttünk álló őszi szezon legtrendibb darabjaival bővítenéd a ruhatárad, azok ugyanis a – már akár többszörösen – leárazott nyári kollekciókban is megtalálhatók. Mutatjuk a legjobbakat, 7000 forint alatt.

Végéhez közelítenek a nyári árleszállítások, az őszi szezon pedig hamarosan elkezdődik. Mindez abban a tekintetben szerencsés együttállás, hogy az leárazásokon számos olyan holmi is beszerezhető, mely tökéletesen megfelel az őszi trendeknek, az ára azonban nagyságrendekkel kedvezőbb, mint az új kollekciós daraboké. Ilyenekből válogattunk 33 darabot.

Ingek, blúzok

Az ingek és blúzok egész évben alapnak számítanak, az őszi időszakban persze inkább már a háromnegyedes, illetve hosszú ujjú modellek jönnek szóba. A nyári kollekciókban is jócskán találunk ilyeneket: érdemes beújítani egy-két fehér vagy világoskék munkába járós darabot, de jöhetnek az élénkebb árnyalatok, illetve akár a leopárdminta is, mely az előttük álló hónapokban is divatban marad.

Ingek és blúzok

Kék: Reserved, 4996 forint, leopárdmintás: H&M, 2595 forint, zöld: Mohito, 4595 forint

Pulóverek, kardigánok

A pulóverek, kardigánok a tavaszi-nyári kollekciókban is megtalálhatók, azonban a meleg hónapokban érthető módon kevésbé fogytak, így Ez az egyik olyan termékkategória, melyből ilyentájt bőségzavarban válogathatunk a leárazásokon. Amiben mindenképp érdemes gondolkodni, azok a basic, egyszínű vagy széltében csíkos darabok, melyek akár még évekig jó szolgálatot tesznek, de megéri egy puha kardigán is az ősz valamelyik divatos árnyalatában, például mustárszínben.

Pulóverek

Csíkos: Mohito, 2595 forint, rózsaszín: Mohito, 2995 forint, mustárszínű kardigán: Mango, 3995 forint

Nadrágok

A farmer tudvalevőleg örök divat, így ezeket a darabokat is érdemes szezon végén, nyomott áron beszerezni, hiszen az új kollekciókban minden bizonnyal nagyon hasonló modellekkel találkozhatunk majd, jóval drágábban. A mom jeans, a skinny és baggy fazonú farmernadrágok garantáltan elkísérnek még minket az elkövetkezendő néhány szezonra.

Farmernadrágok

Mom jeans: Reserved, 2595 forint, skinny: Zara, 2995 forint, baggy: Mohito, 2995 forint

A bőr és műbör trendje is velünk marad az őszi-téli hónapokra, így egy ilyen anyagú nadrág is jó befektetés most néhány ezer forintért. A kockás az előttünk álló szezon egyik meghatározó divatirányzata lesz, ezért ha a gardróbodból még hiányzik egy kockás nadrág, ez a legalkalmasabb időpont, hogy pótold. A fekete szövetnadrág pedig – ugyanúgy, mint például a farmer – most is, egy hónap múlva is, egy év múlva is aktuális lesz.

Nadrágok

Műbőr: Mohito, 4595 forint, kockás: Zara: 2995 forint, fekete: Mohito, 2995 forint

Szoknyák, egészruhák

A nadrágokhoz hasonlóan a szoknyákból is biztosan divatban maradnak ősszel a farmer és a bőr, illetve műbőr darabok, ezen belül is különösen a midi fazon, így ilyen modelleket szintén nagyon megéri még beszerezni most, az árleszállításokon.

Szoknyák

Farmer: Mohito, 4595 forint, fekete: Reserved, 2595 forint

A ingruhák trendje szintén velünk marad a következő szezonra, persze ez is elsősorban hosszú ujjú kiadásban és ősziesebb árnyalatokban – ilyen darabokat is találni azonban a búcsúzó nyári kollekciókban. A vállhangsúlyos sziluett, illetve a test vonalait finoman követő ceruza szabás is divatos lesz, ezért egy-két ilyen stílusú modellre is kifizetődő lehet beruházni.

Egészruhák

Kockás: Reserved: 3995 forint, zöld: Reserved, 6995 forint, lila: Mohito, 3995 forint

Dzsekik

Természetesen dzsekikre, kabátkákra is szükség lesz ősszel és ezek a holmik – hasonlóképp a pulóverekhez – kevésbé fogytak nyáron, így jelenleg is viszonylag nagy választékban kaphatók. Egy kék farmerdzsekivel vagy egy rövid bőrdzsekivel nem lőhetsz mellé, de laza, pasztell árnyalatú, szélálló anyagú kabátkák is nagy kedvencek lesznek az elkövetkezendő hónapokban. 

Dzsekik

Rózsaszín: Mohito, 3995 forint, farmer: Pull&Bear, 5995 forint, kék műbőr: Mohito, 4595 forint

Táskák, lábbelik

Táskából és cipőből mindig jöhet eggyel több – és még jobb, ha nem kell érte túl sokat fizetni. Ami az őszi trendeket illeti: a shopperek, a hátizsákok és a sikkes kézitáskák stabilan tartják magukat, velünk maradnak a tavasszal divatba jött texturált darabok is, a baguette irányzat pedig még csak most van igazán felfutóban. 

Táskák

Világosbarna baguette: Mohito, 2995 forint, kék: H&M, 3495 forint, kockás hátizsák: H&M, 3995 forint, zöld shopper: Zara, 1595 forint, fekete szőttes: Reserved, 2995 forint, sötétbarna: Mango, 4995 forint

Az őszi-téli cipődivat alapdarabjait szintén megtalálhatod az aktuális leárazott kollekciókban, a fekete körömcipőktől kezdve egészen a boka-, sőt a hosszú szárú csizmákig. A sneakerek a legkevésbé sem meglepő módon továbbra sem mennek ki a divatból, kényelmes- elegáns vonalon pedig a loaferek, illetve a steppelt balerinacipők visznek mindent.

Lábbelik

Fekete körömcipő: Mohito: 4595, khaki csizma: Pull&Bear, 3995 forint, bézs körömcipő: H&M, 3495 forint, fekete bokacsizma: Zara, 4995 forint, balerina: H&M, 2995 forint, loafer: Mohito, 3995 forint sneaker: Mohito, 4595 forint

Még több divattipp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top