nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Hold-erővel töltekezve – Heti holdhoroszkóp 2023. június 28-július 4.

Töltődj, maradj aktív, várd így a közelgő teliholdat, és erőivel teljesítsd ki magad és képességeidet.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 28.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 10:55-től Skorpió

Ha tudsz, reggelre, délelőttre tervezz megbeszéléseket, különösen akkor, ha a partner nehezen kezelhető vagy problémás. Nyugtasd meg, evezz vele békés vizekre és így az érdemi tárgyalás is eredményesebb lesz. Délután viszont már ingoványosabb talajra tévedhetsz, neked is jóval nehezebb lesz megőrizned a nyugalmadat. Légy óvatos, mert a heves érzelmek hullámokban törhetnek rád.

CSÜTÖRTÖK – június 29.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Mára időzítsd mindenféle vizes tevékenységet. Bár a növő Hold most nem segíti a nagymosást és a kosztól való megszabadulást, de locsolás és mindenfajta lubickolás erősen ajánlott. Ha szobanövényeidnél aktuális egy kis tápanyaggal való támogatás, add azt a locsolóvizükhöz, könnyebben fognak beépülni.

PÉNTEK – június 30.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 17:00-tól Nyilas

Ne felejts el inni, vagyis elegendő folyadékot bevinni a szervezetedbe. Ez segít abban is, hogy könnyebben vedd a mai akadályokat és inkább értelmedre támaszkodva, mint elszabadult érzéseidtől vezérelve dönts egy nehéz helyzetben. Adj időt magadnak, hogy a felmerülő új helyzethez alkalmazkodni tudj. Este pedig már a felszabadult bulizásé, lazulásé és stresszmentes szórakozásé a főszerep.

SZOMBAT – július 1.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Pörgősebb, energiával telt nap jöhet, ha nincs hőség, tervezz valamilyen természetben való mozgást, sportolást vagy legalább egy kiadós sétát. Tettvágyadat ne engedd lelohadni, a nyár pezsgése pont az aktivitást támogatja. Lehet, hogy nehéz elkezdeni, de ha már benne vagy, élvezni fogod! Ez most jobban feltölthet, mint a semmittevés vagy tunyaság.

VASÁRNAP – július 2.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 19:20-tól Bak

Ma a vidámságé, nevetésé a terep, semmiképp se töltsd a napot csigaházadba visszahúzódva. Menj társaságba vagy te hívj vendégeket és jó házigazdához méltóan gondoskodj felhőtlen szórakozásukról. A beszélgetés, játékparti, táncos mulatság mind beleférhet a mai napba. Ha grilleztek, bográcsoztok, most kerüljétek a túl nehéz és zsíros ételeket.

Holdat tartó hölgy a nádasban

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – július 3.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Bak

A telihold feszültebbé tehet a szokásosnál, ám az égi erők mégis segítségedre siethetnek ma, mert segítik, hogy józanul, higgadtan és fegyelmezetten kezdd a napot. Ez nemcsak egész hetedre lehet jótékony hatással, hanem akár munkád, karriered további alakulására. Most hatványozottan érezheted a felelősséget, ami a válladat nyomja, de hidd el, jobb, ha büszkén vállalod. Nem érdemes megfutamodni, sőt, most hátrébb lépni sem, hidd el, hogy van erőd beleállni a dologba és becsülettel helytállni!

Lehet, hogy most egységgé forr valami, rálátsz a dolgaidra és összekapcsolódik életed nagy kirakójának legalább egy szelete. Ez segíthet fontos kérdések eldöntésében, melyek hatással lesznek jövődre is.

Ugyanakkor új alapokra is építkezhetsz, nevezd meg, hogy mi az a talapzat, ami igazi szilárdságot ad életednek és amely a jövőd pillérévé válhat. Vállalj ma olyan dolgot, mely ezt erősíti meg. Ne aggódj, van időd ezt felépíteni, de az alapokat fektesd le hozzá.

Nézz rá arra is, hogy mennyire van egyensúlyban a munkád és a magánéleted. Mindkét helyen nagy a felelősséged, de ennek nem megy rovására, ha próbálod megteremteni a helyes egyensúlyt a kettő között, sőt, a jótékony ritmus mindkét életterületedet meg fogja erősíteni.

KEDD – július 4.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 19:30-tól Vízöntő

Ma folytathatod a tegnap megkezdett jó szériát, lehet, hogy a fogadat összeszorítva, de fegyelmezetten és töretlenül haladhatsz célod felé. Most nem fog nehézséget okozni, hogy egyenletesen és hatékonyan működj. Estére azért engedj meg magadnak egy kis lazítást, pihenést szeretteid körében vagy akár egy kicsit egyedül maradva, visszahúzódva a pörgésből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top