nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Energiabomba robbanhat köztetek – Szerelmi horoszkóp 2023. július 1-2.

A Nap szikrázó erői feltöltik energiaraktáraitokat. Vessétek bele magatokat a nyári pezsgésbe, közös terveitek megvalósításába.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmeid most zuhatagként ömölhetnek, lehet, hogy nem is lesz könnyű visszafognod és mederbe terelned ezeket. Figyelj rá, hogy néha a kevesebb több… Inkább finomabb formában fejezd ki szerelmedet. Azért a szenvedélyt nem kell visszafognod, tápláld vele a kettőtök között égő lángot.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Belső energiáid aktivizálása és pozitív viszonyulásod csodákat tehet veled és ezzel pároddal is, akire sugározhatod mindazt a sok jót, ami benned él. Merj lépni és még bensőségesebbé tenni kapcsolatotokat. De ha pörögni szeretne, abban is legyél társa, vedd fel a ritmust!

Szerelmespár vad tánca

Fotó: Getty Images

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégén ragyoghatsz és a legszórakoztatóbb, legpörgősebb önmagadat adhatod. De vigyázz, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Ráadásul párodnak is több teret kéne adnod. Te is boldogabb leszel egy önálló, egyenértékű személyiség mellett. Akár még a háládat is kifejezheted felé…

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgős hétvégéd jöhet, de légy óvatos, mert ha felhúzod magad valamin, az kapcsolatodban is feszültséget, vagy akár veszekedést, érzelmi drámát okozhat. Ha kéretlen véleményt kapsz, reagálj humorral és egyszerűen pörögjön le rólad a kritika. Pótold, ha valami hiányzik a szerelmi életedből.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kirobbanóan energikus, pörgős hétvégétek jöhet, vessétek bele magatokat ebbe a tüzes aktivitásba. Akár még túl élénk fantáziádat is követheted, abból se lesz baj. Lásd meg párodban a különlegességet, sőt, akár háládat is kimutathatod felé, az semmit nem von le méltóságodból, sőt…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj magadnak több nyitottságot, ne hagyd, hogy képzeleted esetleges negatív képei eluralkodjanak hangulatodon. Különösen ne vetítsd ezt ki párodra, engedd el aggasztó gondolataidat. Inkább hagyd magad elcsábítani egy forró nyári programra.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Kitörő energiák jöhetnek, szervezd úgy hétvégi programjaidat kedveseddel, hogy mindenféle tevékenységnek, de emellett a pihenésnek is legyen benne hely. Ha váltogatjátok az aktivitást igénylő programokat a kicsit passzívabb dolgokkal, akkor még jobban felüdíthet ez a ritmus.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A nyári napok hevével igyekezz feloldani a lényedben feszülő kettősséget, nehogy önmagadnak vagy kedvesednek árts vele, akár akaratlanul is. Határozd el, hogy mi az igazán fontos neked, milyen közös irányba szeretnél elindulni és ezt egyeztesd pároddal, kikérvén az ő véleményét is.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgős természeted egy pillanatra sem tud megpihenni és most igazán itt van az ideje annak, hogy ezt kiáraszd magadból. Tüzeld fel párodat is, de azért ne rohanjatok el vakon az emberek és események mellett. Néha jussatok nyugvópontra, és merüljetek el a pillanat varázsában.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fantasztikus, pezsgő hangulatra számíthatsz, ha lehet, mozduljatok ki pároddal és vessétek bele magatokat a bulizásba. Éltesd és telítsd energiával szerelmi életedet, mindegy, hogy épp most ismerkedtek vagy már évtizedek óta együtt éltek. Légy rugalmas akkor is, ha nem a terveid szerint alakul a hétvége.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Sajnos, a fénylő hétvége ellenére találkozhatsz nemtelen érzésekkel, haraggal, féltékenységgel, irigységgel, sőt akár gyűlölettel is, ráadásul ezek a legkülönfélébb megnyilvánulási formákat ölthetik magukra. Határolódj el ezektől, de igyekezz megérteni működésüket, hogy magadat és párodat is óvni tudd tőlük.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most a nyitás, kifelé fordulás ideje van, semmiképp se gubózz be, sőt, jó lenne, ha kedveseddel kimozdulnátok. Az aktivitás és megvalósítás ereje hatványozottan van veletek, tervezzetek és vessétek is bele magatokat közös álmaitok megvalósításába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top