nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp előrejelzés 2023. júliusra

Havi horoszkóp 2023. júliusra

A Nap és a Neptunusz között létrejövő konstellációból arra lehet következtetni, hogy a megérzéseink talán sohasem voltak annyira csalhatatlanok, mint a nyárnak ebben a hónapjában.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – júniusi horoszkóp

Megeshet, hogy kopogtathat ajtódon a múlt. Többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki már nincs a közeledben. Vagy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akivel egykor szorosabb kapcsolatot ápoltál. Megeshet, hogy amiről úgy hitted, lezártad, azzal most újra foglalkoznod kell. Ha pénzről van szó, nagyobb odafigyelésre lenne szükség, így elkerülhetővé válhat, hogy olyanra adj ki, ami nem éri meg az árát. Ha szülő vagy, gyermekednek szintén pénzre lesz szüksége, amit nehezebben tud beosztani.

Bika – júliusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban elsősorban a te viselkedésed miatt alacsonyan repülhetnek a tányérok. A meglévő viszonyok akár szakítópróba elé is kerülhetnek. Akivel most hoz össze a sors, annak az élete tele lehet bonyodalmakkal és titkokkal. Ha szülő vagy, akkor hajlamossá válhatsz az erőszakosságra úgy, hogy ezt észre sem veszed, és ettől a gyermeked szenvedhet. Ha most nyaralsz, akkor ezen ne takarékoskodj, engedj meg magadnak luxusnak számító dolgokat.

Hello július

Hello július (Fotó: Getty Images)

Ikrek – júliusi horoszkóp

Megeshet, hogy többet gondolhatsz a régi, szép – és talán kevésbé szép – időkre. Talán olyan valaki is az utadba kerülhet, akivel egykor fontos szerepet játszhattatok egymás életében. Ám soha nem volt aktuálisabb a régi mondás ebben a témában, mint most: felmelegítve csak a töltött káposzta jó! Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, így elkerülheted, hogy olyanra adj ki, ami nem éri meg az árát. Ha párkapcsolatban élsz, a társadnak egészségi gondja támadhat. De az is lehet, hogy hipochonderré válhat.

Rák – júliusi horoszkóp

Kommunikációs problémák merülhetnek fel, ezért mindennél fontosabb, hogy világosan és egyértelműen fejezd ki magad. Így elkerülhetővé válhatnak azok a helyzetek, amelyek bonyolultabbá tehetik a hétköznapjaidat. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamossá válhat a féltékenységre, vagy azt gondolhatja, körülötte kell forognia az egész világnak. Ám most jól tudod kezelni a kialakuló helyzeteket. A pénz legyen ebben a hónapban tabu téma, különben emiatt olyan valakivel veszhetsz össze, akivel nem kellene.

Oroszlán – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amelyek miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Talán a legvadabb álmodban sem láttad mindazt, ami most bekövetkezhet. Előfordulhat, hogy ezek a dolgok nincsenek jó hatással a biztonságérzetedre. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban kellene ügyelned, mert kis odafigyeléssel ügyesen spórolhatsz, vagy kiadás elkerülhetővé válhat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad többet aggodalmaskodhat egy régi dolog miatt. A megérzéseid tökéletesek lehetnek, hallgass rájuk.

Szűz – júliusi horoszkóp

Még akkor is jól érezheted magad a bőrödben, ha a környezetedben vannak irigy, rosszat akaró személyek. Ha párkapcsolatban élsz, társad életében olyan esemény következhet be, amely miatt annyira szorongóvá válhat, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Te pedig belebonyolódhatsz egy olyan ügybe, amely miatt később megütheted a bokádat. Talán még a jog képviselőihez is kénytelen leszel fordulni. Ha már egy ilyen ügyben benne vagy, akkor olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt segítségre lehet szükséged.

Mérleg – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyet titokban kellene tartani. Ha már egy ilyen ügyben benne vagy, és nem szeretnél lebukni, akkor sokkal figyelmesebbnek kellene lenned. A kollégák között van olyan személy, akinek a viselkedése miatt nehéznek érezheted az életed. A felettesednek viszont bátran előadhatod mindazt, amit szeretnél nála elérni, mert a főnököd nyitott veled kapcsolatban. Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük.

Cica hever függőágyban, napszemüvegben

Lazulás (Fotó: Getty Images)

Skorpió – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt lobbanhat lángra a szíved, aki ezt vagy nem viszonozza, vagy a későbbiekben miatta szenvedhetsz. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos mindenféle ügynek, akár dolgozol, nyaralsz vagy vásárolsz. Ha szülő vagy, gyermeked viselkedése miatt nehéznek érezheted az életed. Mivel te vagy az állatövben a manipuláció nagymestere, ezért használd ezt a képességedet, és elérheted nála mindazt, amit szeretnél. Ha párkapcsolatban élsz, társad életében felbukkanhat a múlt.

Nyilas – júliusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy egészségügyi probléma léphet fel. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet titokban kell tartani. Illetve ha van titkod, és nem szeretnél lelepleződni, akkor figyelmesebbnek kellene lenned. Ha baráttal, jó ismerőssel kapcsolatban vannak olyan terveid, amelyek a jövővel és a pénzzel állnak kapcsolatban, akkor ezeket inkább el kellene felejteni, mert ebben neked babér sajnos nem teremhet.

Bak – júliusi horoszkóp

Előfordulhat, hogy a nagyvilágban jöhet létre olyan helyzet, amely foglalkoztathat, és ennek hatására talán új terveid lehetnek. Talán a politika is beleszólhat az életedbe, és kénytelen leszel ahhoz igazodni, amit bevezetnek. Ha külföldre utazol, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervbe vetted. A szerelmi kapcsolatokban kedvesednek a saját családja miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal jobban kijöhettek. Immunrendszered tökéletesen működik, betegségből felépülhetsz.

Vízöntő – júliusi horoszkóp

Hajlamossá válhatsz az aggódásra. Különösen, ha pénzről van szó, amelyből most nincs annyi, amennyi elég lenne. Illetve olyan helyzetek következhetnek be, amelyek nincsenek jó hatással a biztonságérzetedre. A házasságokban, régi együttélésekben a társad hajlamossá válhat a türelmetlenségre. Ezért ha azt szeretnéd, hogy a kapcsolatotok jól működjön, akkor neked kellene engedni, türelmesnek lenni. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Legyen szó vételről, eladásról, kiadásról vagy felújításról.

Halak – júliusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet jöhet létre. Ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolatodnak vége legyen, akkor neked kellene engedékenyebbnek lenni. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. De az is lehet, hogy dolgozni kell a kapcsolaton, amely ennek hatására jól működhet. Kollégák között van, aki az idegeiden táncol, és van, akivel talán olyan nagy lehet az összhang, hogy fél szavakból is megérthetitek egymást. Gyakorolhatod a gondolat teremtő erejét, mert amire sokat gondolsz, az megvalósul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top