nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket kicsinál a július

Csillagjegyek, akiket kicsinál a július

Ők azok, akiket a leginkább megviselhet a legforróbb nyári hónap.

Kos

A következő két hónapban úgy érezheted, mintha valami nehezet emeltek volna le rólad, a kapcsolataid ugyanakkor megsínylik ezt az időszakot. Elszigeteltnek érezheted magad, és nem találod a közös hangot a barátaiddal. Használd ezt az időszakot önmagadra, hogy kitaláld, ki is vagy valójában, és eldöntsd, kikkel szeretnéd körülvenni magadat a jövőben.

Csillagjegyek és a július

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Lehet, most függetlenebbnek kell majd lenned. Ha búcsúként, elválásként éled meg a helyzetet, ne feledd, a családod mindig ott lesz melletted. Változnak ugyan a kapcsolataid, de nem veszítik el az erejüket. Lehet, új lakásba költözöl, új családtagot üdvözölhetsz, vagy új és más szakaszba lép a kapcsolatod egy régi családtaggal. Nyugodj meg, az univerzum vigyáz rád. Hamarosan túl leszel a nehezén.

Vízöntő

Intenzív változásokra kell számítanod, és alaposan megviselhet. Vízválasztó előtt állsz, ahonnan már nem fordulhatsz vissza. Változik a környezeted, változik az életminőséged, de ennél fontosabb, hogy te magad is változol, amellyel bizony áldozatokat kell hoznod. Lehet, valamilyen rossz tulajdonságodtól vagy akár egy mérgező kapcsolattól kell megszabadulnod. Ne sajnáld, te az újat keresed, az állandóság helyett most is új mintákat kell elsajátítanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top