nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Csak lazán és könnyedén – Heti holdhoroszkóp 2023. július 5–11.

A fogyó Hold energiái segítenek megszabadulni a lehúzó és visszafogó koloncoktól.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 5.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma végre fellélegezhetsz, a hétfői telihold nyomása már halványodik. Segítségül hívhatod a szellőt, a levegőt. Csinálj egy kis kereszthuzatot, különösen kora reggel érdemes ezt tenni, amikor még friss a levegő. Napközben pedig állj meg legalább egyszer, rázd le magadról a napi gondokat és sóhajts hármat, vagyis vegyél három nagy levegőt, hogy minden porcikádat kiszellőztesd.

CSÜTÖRTÖK – július 6.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 19:32-től Halak

A fogyó Hold ereje segít, hogy elengedj olyan dolgokat, melyeket kár lenne tovább cipelned. Nem kell erre ráfeszülni, maradj könnyed és laza, de azért gondold végig, hogy mi fölött járt már el az idő és mi az, amit csak megszokásból viszel tovább, de már nem segíti az életedet, a fejlődésedet.

Női fej fogyó Holddal

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – július 7.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Bár a héten a természet gondoskodott a locsolásról, a hőség hamar kiszárítja a földet, nézd végig, hogy melyik növényednek van szüksége itatásra. A szobanövények pedig csak tőlünk függenek, ne hagyjuk szomjazni őket. Tervezd mára a nagymosást! Amellett, hogy vizes jegyben jár a Hold, még fogy is, így most könnyebben szabadulhatunk meg a szennyeződésektől.

SZOMBAT – július 8.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 21:21-től Kos

Érzelmes, sőt szentimentális nap várhat, tervezz mára romantikus programot. Empatikusabb lehetsz a szokásosnál, szóval ha egy mélyre menő, kivesézős beszélgetés vár rád, azt érdemes mára időzíteni. Beszélgetőtársadat nemcsak beleérző empátiáddal, hanem finom érzékenységgel is meglepheted, biztosan hálás lesz érte. A negatív érzéseket is könnyebb lesz most elengedni.

VASÁRNAP – július 9.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

Mára tervezzétek az igazán pörgős programokat, különösen olyasmit, amit csak nyáron lehet csinálni. Bulizni, táncolni, játszani kell, akár vadabb dolgokat is próbálj ki, amihez máskor nem lenne bátorságod. Zajlik az élet, de ebben előbb-utóbb elfárad az ember, szóval iktass be megállást, pihenést, legyen időd regenerálódni.

HÉTFŐ – július 10.

A Hold: fogy
Jegy: Kos

A hétkezdés valami új kezdetét is hozhatja, ne félj elindulni az ismeretlen felé. Most elhivatottságod, eltökéltséged is olyan átütő erejű lehet, ami átvisz mindenféle akadályon. Az újdonság varázsa feledteti majd veled a nehézségeket. Ha pedig úgy érzed, hogy csak egy mezei hétfő vár rád, abban is megláthatsz egy apró fénysugarat, valami friss, éltető csillogást.

KEDD – július 11.

A Hold: fogy
Jegy: Kos, 01:56-tól Bika

Bár általában szeretünk ragaszkodni a megszokotthoz, most mégis üdvös lenne elengedni azokat a régi dolgokat, melyekre már nincs szükségük. Nemcsak fizikai dolgokról lehet itt szó, hanem megfakult vagy mérgező érzésekről, szüntelenül visszatérő felesleges gondolatkörökről. Képzeld el a napodat ezek nélkül, már a gondolattól is könnyedebbé válsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top