nlc.hu
Horoszkóp

Egészség és csillagjegyek

Figyelj jobban az egészségedre, ha Ikrek, Nyilas vagy Vízöntő a csillagjegyed

Ha éppen semmi komoly baj nincsen, hajlamosak vagyunk halogatni a kötelező vizsgálatokat!

Ikrek: ne halogasd a szűréseket

Szereted könnyedén venni a dolgokat, és legtöbbször igazad van. Az emberekkel szinte egyből megtalálod a közös hangot, és új, nehéz helyzetekben is pillanatok alatt felszabadultan viselkedsz. Teljesen igazad van abban, hogy egyszerűbb és jobb pozitívan nézni az életet, mindenben keresni a jót. De az egészséged nem játék, ebben az egyben ne hessegesd el a kellemetlen gondolatokat! Nézz szembe a félelmeiddel, és vedd végig a halogatott szűrővizsgálatokat. Hidd el, nyugodtabb leszel utána.

Nyilas: figyelj az örökletes betegségekre

Az életet kalandként fogod fel, és így is éled meg. Persze, nem kell ragaszkodni tárgyakhoz, helyekhez, és a legtöbb emberhez sem. Viszont vannak olyan kivételek, amikkel neked is törődni kell! A legjobb barátaid és a legközelebbi rokonaid ilyen kivételek. Ezúttal a szüleid egészsége az, amire neked kell odafigyelni: vedd komolyan a panaszaikat. Téged is érint, hiszen sok betegségre való hajlam öröklődik, és ha tudatosan készülsz rá, odafigyelsz magadra, elkerülheted. 

Csillagjegyek és az egészség

Fotó: Getty Images

Vízöntő: változtass az életmódodon

Sokkal fontosabb dolgok foglalják le a gondolataidat, mint a saját egészséged, vagy a megfelelő étkezés. Természetesen a világ sorsa nem kis jelentőségű, és az sem, amit ennek javítása érdekében teszel. De abba gondolj bele, ha a gyógyuláshoz kell az energia, a céljaiddal is kevésbé tudsz foglalkozni. Kezdd a táplálkozással, amire soha nem fordítottál hangsúlyt, és a párodat is vond bele. Együtt könnyebben megy majd, és mindketten gyorsan tapasztaljátok majd az előnyöket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top