nlc.hu
Horoszkóp

Víz jegyű vagy? Ez legyen a mantrád a nyárra!

Víz jegyű vagy? Ez legyen a mantrád a nyárra!

Mindannyian képesek vagyunk jobbá válni, fejlődni. Tanulni, változni: bármilyen életszakaszban és életkorban. A víz jegyűeknek tökéletes idő erre a nyár.

Halak

„Megfogalmazom a vágyaimat, hogy fejlődhessek és továbblépjek.”
Szárnyaló fantáziád csodás adomány. De az álomvilágodból csak akkor lehet valóság, ha teszel érte, és célokat állítasz. Fogalmazd meg pontosan, hogy mit vársz az élettől, és gondolkozz el, hogyan érheted el a céljaidat. Ezután fogalmazd meg azt is, hogy neked mit kell tenni, és miben kell változni ahhoz, hogy minden a tiéd legyen, amit megérdemelsz.

Csillagjegyek és a nyári mantra

Fotó: Getty Images

Rák

„Időt fordítok magamra, egészséges és boldog leszek.”
Szereted azzal elterelni a bántó gondolatokat, hogy másokkal foglalkozol. Amíg segítesz, gondoskodsz, addig sem kell a saját bajoddal törődni. De amíg a szőnyeg alá söpröd a problémákat, szíved nehéz marad, és az egészségednek is árthatsz vele! Légy egyedül, nézz magadba, engedd a lelkedet megkönnyebbülni. Nézz szembe a félelmekkel, hogy boldog és erős lehess.

Skorpió

„Hallgatok a megérzéseimre, tudom, hogy sikeres lehetek.”
Magabiztosnak tűnsz és fennhéjázónak. A páncélod mögött egy érzékeny lélek húzódik meg, aki gyakran bizonytalan magában. Tele vagy ötletekkel, meglátásokkal, és képes is vagy a megvalósításra! Bízz a megérzéseidben, de ne hagyd őket elszállni, cselekedj. Ha az első kisebb sikerélményeden túl leszel, utána szárnyakra kapsz. Vágj bele!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top