nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik a lelkedbe látnak

Csillagjegyek, akik a lelkedbe látnak

Előttük nem lehetnek titkaink, mert különleges radarjaiknak köszönhetően azonnal megérzik, ha valamit titkolni akarsz előttük.

Halak

Az intuitív emberek kifejezetten kreatív típusok is, nem véletlen, hogy az intuitív Halak egyben a legkreatívabb csillagjegy is. Legtöbbször persze fogalma sincs, honnan érkeznek  az inspirációk, de a fantáziája látványosan beindul, s ilyenkor csodálatos alkotások kerülnek ki a kezéből. A Rákhoz hasonlóan ő is vizes csillagjegy, s ő is szuperérzékeny típus, ezért mások motivációjában is képes olvasni. Az érzései nagyon mélyek, s nagyon mélyről érkeznek. Sokszor naivnak és hiszékenynek tűnhet, mégsem lehet őt átverni. Képes előre megérezni, megálmodni, hogy mi történik vele, a szeretteivel néhány napon belül. Kivételes érzékenységének köszönhetően a szellemek jelenlétét is érzékelheti.

Csillagjegyek és a lélek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz bámulatos megfigyelő, a legapróbb részletet is észreveszi és megjegyezi, legyen az csupán elejtett, lényegtelennek tűnő megjegyzés. Semmit nem felejt el, szorgosan gyűjtögeti az információkat, főleg azokat, amik a legtöbb embernek föl sem tűnnek. Abban viszont csöppet sem jó, hogy csak annyit lásson a dolgokba, amennyi azokból ténylegesen kiolvasható. Hajlamos lehet túlkomplikálni, túlgondolni az összefüggéseket. Elemez, vizsgál, boncolgat. Az apró részleteket puzzle-darabkákként illesztgeti egymáshoz, amíg tökéletesen össze nem áll a kirakós. A megérzései kiválóak, mégsem úgy lát át másokon, mint a Rák vagy a Halak, ő a teljes információ alapján olvas benned, és alkot rólad valós képet.

Mérleg

A Mérlegről sokan nem is feltételezik, mennyire nyitott füllel és szemmel jár. Mindent érzékel a világból, ami körülötte történik, s mindezt pedig kivételes intuíciója erősíti benne. Előre megérzi a veszélyeket, a rizikós helyzeteket, ugyanakkor optimista szemléletének köszönhetően sosem veszíti el a jókedvét. Ő már akkor látja a fényt az alagút végén, amikor a többiek még a sötétben tapogatóznak. Született diplomataként pontosan látja az érem mindkét oldalát. Kivételes képessége van, hogy olvasson a lélekben, s kibékítse a haragosokat egymással. Ezért is nagyon furcsa, hogy a saját életét illetően sokszor nagyon nehezen jut dűlőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top