nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik menekülnének a fájdalom elöl

Ezek a csillagjegyek viselik a legnehezebben a lelki fájdalmat

Az, hogy milyen csillagzat alatt születtünk, meghatározza az alapvető személyiségjegyeinket, világlátásunkat, sőt, még azt is, mennyire vagyunk képesek megküzdeni a különböző fájdalmakkal. Ezek a csillagjegyek a legérzékenyebbek.

A személyiségünk természetesen sokkal bonyolultabb annál, minthogy egy-egy csillagjegy jellemzése tökéletesen lefedje, azonban a horoszkópunk nagyon is befolyásolhatja azt, hogy miként állunk az élethez. Meghatározhatja azt, hogyan oldunk meg egy-egy problémát, egyáltalán, mit látunk problémának, és akár azt is, hogy mekkora a fájdalomtűrő képességünk. Persze, mindez csupán az alapbeállítódásunk, amin kisebb-nagyobb mértékben képesek vagyunk változtatni, ha akarunk. Lássuk, melyik az a 4 csillagjegy, amelyiknek a legalacsonyabban van az ingerküszöbe!

Halak

A Halakra nem jellemző a dagadó mellkas és a tudom, hogy mennyit érek hozzáállás, pont ellenkezőleg. Egy Halak csillagjegyű ember folyamatosan meg akar felelni mindenkinek IS! Ő az, aki a szia helyett bocsival köszön, pedig valójában senki nem gondolja azt, hogy bármi olyat tett volna, amiért elnézést kellene kérnie.

Ami a testi fájdalmakat, megbetegedéseket illeti, a Halakra a vizesedés, a felfázás és a nyirokrendszer betegsége lehet a legjellemzőbb, és könnyebben nyúlhatnak addiktív szerekhez.

Tanács: dolgozz az önbizalmad növelésén, mert a folyamatos szorongás testi bajokhoz vezethet!

Szűz

Perfekcionizmus mindenekelőtt – ha ebben a szellemiségben éled az életedet, jó eséllyel elég hamar kiborulsz, ha valami nem sikerül. A Szűz csillagjegyűek számára fontos, hogy a legcsodásabb barátok legyenek, a legjobb szeretők és úgy általában, minden területen kitűnjenek a többiek közül. Ha pedig ez nem sikerül, önmarcangolásba kezdenek.

A test szintjén a Szüzek az emésztőszervi problémákkal gyakrabban küzdhetnek, mint a többi csillagjegy, és a folyamatos megfelelni vágyás miatt a pszichés eredetű emésztési problémák is gyakoriak lehetnek, továbbá a gyenge immunrendszer sem ritka náluk.

Tanács: ne feledd, a hibátlanság nem emberi tulajdonság! Tanulj meg pihenni és lazítani!

Ez a 4 csillagjegy bírja a legkevésbé a fájdalmat

A Rákokra jellemző, hogy szinte folyamatosan a mások problémáin aggódnak (Fotó: Getty)

Rák

A másik problémája az én problémám is – akár ez is lehetne a Rákok jelmondata. A Rák csillagjegyűek szinte folyton mások ügyes-bajos dolgain aggódnak, állandóan a mások ügye foglalkoztatja őket. Mivel a Rákok érzelmesek, és rendszerint nagyon empatikusak, ezért a legmélyebb titkok tudói, de a történeteket nemcsak távolról figyelik, hallgatják, hanem be is vonódnak, és magukévá teszik a problémákat. Ez pedig az egyébként is érzékeny lelkű Rákoknak nem tesz jót.

A sok rágódás miatt (is) ők a leginkább hajlamosabbak az emésztőrendszeri problémákra, azaz a máj-, a bél- és a gyomorbetegségekre. A gyulladások és az ételallergia, valamint a menstruációs görcsök is sokkal inkább érintik őket, mint más csillagjegyet.

Tanács: mások problémája nem a tied! Éld a saját életedet!

Vízöntő

Habár a Vízöntő csillagjegy alapvetően vidám természetű, belül folyamatosan problémák tömege kering a fejében. A magasztos, nem hétköznapi gondok azok, amik igazán nyomasztják, olyannyira, hogy néha rendesen pihenni sem tud tőlük. A szorongás sem áll távol tőle, sőt: mivel sok olyan dolog miatt is aggódik, amire nincs ráhatása, csak tovább rontja a helyzetét.

A Vízöntők lába és bokája sérülékeny – pont testének azon része, amikkel a földön kellene állnia –, izomfájdalmak és rándulások is gyakran előfordulhatnak náluk. Hajlamosak minden olyan betegségre, amik a vérképző szervekkel kapcsolatosak.

Tanács: Tanuld meg megkülönböztetni és elfogadni, hogy mi az, amin változtathatsz, és mi az, amin nem!

Még több ezo!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top