nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nézőpontváltást hoz a jövő hét

Ezeknek a csillagjegyeknek nézőpontváltást hoz a jövő hét

Nézzük, melyik 3 csillagjegyről van szó.

Kos

A Kos hajlamos a saját feje után menni, leginkább csak magára hallgat. Ám a jövő héten befogadóbbá válik és hajlandó lesz számára új nézőpontokat is meghallgatni, sőt, ami még nagyobb dolog tőle, ki is próbálja őket.

Ezeknek a csillagjegyeknek nézőpontváltást hoz a jövő hétBika

A Bika gyakran a szokások rabja, nehezen változtat, amit gyakran úgy indokol meg magának és a külvilágnak is, hogy eddig is jól működött, ahogy csinálta, minek változtatna? – akkor is ezt mondja, ha valójában nincs így. Most azonban egy másik nézőpontból kezdi el látni ezeket a dolgokat és elkezd rálátni arra, hogy, ami nem jó, azon jobb változtatnia

Rák

Mindannyian hajlamosak vagyunk előbb észrevenni a nehéz vagy rossz dolgokat, mint a sikereinket, a Rák kiemelten így van ezzel. Hajlamos az áldozatszerepbe való beleragadásra is. A jövő héten azonban rájön, hogy a nehézségek is őt szolgáljak és elkezd hálával gondolni az őt ért jó és rossz dolgokra egyaránt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top