nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Egyszerűen csak élvezd a nyarat! – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. július 10–16.

Jöhetnek változások, kibillentő hatások, de te csak nyugodtan, önfeledten vesd bele magad a nyárba.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan aktivitással tudod belevetni magad a dolgok sűrűjébe, hogy szinte felperzselsz magad körül mindent, melletted aztán elképzelhetetlen a tétovaság, langymelegben tespedés. Ez a benned élő tűz folyamatos átalakításra ösztönöz, de vigyázz, nehogy égess vagy bánts vele.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nyugodtan belemerülhetsz a nyári lazulásba, most elengedheted az aggódásodat. Úgyis alaposan felkészülsz egy nyaralásra vagy bármilyen nyári programra, de ha már ott vagy, ne görcsölj rá arra, hogy tökéletes biztonságot teremts magad körül. Nyugalmad úgyis belülről árad.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Számtalan jó gondolatod és meglátásod lehet, sőt lehet, hogy egy nyári ellazulás közben ezek jobban össze is kapcsolódnak benned. Remek tanácsokat is tudsz ezekből meríteni, de légy óvatos, nehogy túl kritikussá vagy akár ítélkezővé válj. A heves vitákat pedig mindenképp kerüld.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Természetedből fakadó kreativitásod és művészi vénád most igazán érvényesülhet, különösen, hogy nyáron több időt szánhatsz rá, hogy ezeket konkrét formákba öntsd. A nyári tüzes energiák arra ösztönöznek, hogy grandiózusabb terveket dédelgess és merészebb formákat használj.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Még az sem baj, ha most túlzásba viszed kicsit érzelmeidet, illetve azok kifejezését, persze csak akkor, ha azok igazak és őszinték. Tevékenységeid is most szerteágazóak lehetnek, de azért vedd figyelembe, hogy javítja a siker esélyét, ha nem próbálsz milliónyi dolgot egyszerre csinálni.

Nő biciklin, flamingó úszógumival

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Most rengeteg produktív energiád lehet, ráadásul időd is bővebben akadhat, ezért két nyári program között belevetheted magad az általad szeretett rendezésbe, rendszerezésbe. Nézz körül, életteredben hol van erre most a legnagyobb szükség. Most elmerülhetsz az apró részletekben is.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetséges, hogy a nyár ellenére feszültebbnek vagy fáradtabbnak érzed magad, de próbálj relaxálni, megnyugodni. Ez ez jelzés lehet arra, hogy át kéne nézni a dolgaidat, hogy mi az, amit ideje lenne lezárni vagy egyszerűen elengedni. Törődj magaddal is, megtalálva a pihenés és a mozgás helyes, neked megfelelő egyensúlyát.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj nyitott, különösen a változásokra. Ez nem jelenti azt, hogy magas elvárásaidat fel kéne adnod. Sőt, lehet, hogy elköteleződsz egy nemes ügy mellett. Szenvedélyed az egekbe repíthet, de vigyázz, nehogy a düh vagy a harag ragadjon magával és beárnyékolja ragyogó nyári napjaidat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Könnyen belemehetsz abba a csapdába, hogy majd te egyedül megcsinálod, úgy lesz a legjobb. Pedig ha csapatmunkában gondolkodsz (nemcsak a konkrét munkád kapcsán), akkor jobban halad minden és még a köztetek lévő kötelékek is erősödhetnek, ha sikerül együttműködni másokkal.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Buzoghat benned a cselekvési vágy, nézz körül, hogy mibe vethetnéd bele magad. Kitűzhetsz magad elé egy új úti célt is. Azt a lehetőséget ragadd meg, amiről úgy gondolod és érzed, hogy kifejezetten téged szólít meg. Most nagyobb kockázatot vállalhatsz, mint egyébként szoktál.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Erőd, vonzásod most a csúcson lehet, használd ezt kapcsolatteremtésre, kapcsolatépítésre. Bármely életterületedről legyen szó, keresd az új lehetőségeket, de persze azért nem árt egy kis óvatosság, mielőtt bármelyikbe beleveted magad.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Önbizalmad most megerősödhet némiképp, ez segíthet előrébb lépni. Ha akár a munkádban, akár a kapcsolataidban nem úgy haladsz, ahogy szeretnél vagy eltervezted, kérhetsz tanácsot másoktól, de már az is elég lehet, hogy azoknak a reakcióira figyelsz, akikben megbízol. Adj időt magadnak a feltöltődésre is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top