nlc.hu
Horoszkóp

Ő a legfélénkebb csillagjegy, így kerülj hozzá közel

Ő a legfélénkebb csillagjegy, így kerülj hozzá közel

Az asztrológiában is rengeteg faktor határozza meg, hogy kiből lesz magabiztos, vagy félénk személy.

Rák

Szívesen áll szóba másokkal, gondoskodó és segítő. Úgy tűnik, igazán extrovertált, pedig mások érzelmeit és szükségleteit mindig maga elé helyezi. Ez a Rák jellegzetessége. Úgy védi meg a lelkét, hogy azt gondolod, nyitott könyv előtted. Közben ott a páncélja, amibe egyből visszahúzódik, ha nem érzi biztonságban magát.

Félénk csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Erőt sugároz a jelenléte, de ez ne csapjon be. A kissé misztikus, magába zárkózó Skorpió valóban erős, de belül nagyon is érzelmes. Hosszasan felméri a terepet és megismerkedik a helyzettel, mielőtt bárkinek is megnyílna. Sebezhetőnek érzi magát, emiatt tűnik távolságtartónak.

Bak

Ő valójában nem annyira félénk, mint amennyire annak tűnik. A többiekkel ellentétben egyszerűen visszahúzódó és csendes, mert belül éli az életét. Nem érez többnyire késztetést, hogy megossza másokkal az érzelmeit. Néhány hozzá nagyon közel álló személy ismeri a lelkét, ha nem így van, te nem közéjük tartozol.

Halak

Sokszor azért nem beszélget másokkal, mert inkább a megérzéseire hallgat mások megismerésében. Ráhangolódik, figyeli az új barátokat. Időnként nehéz vele kapcsolatba kerülni, mert más nyelvet beszél: a művészet útján, elvont módon fejezi ki a gondolatait, érzéseit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top