nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon félénkek

Ezek a csillagjegyek nagyon félénkek

A tűz és a levegő elemhez tartozó csillagjegyek szülöttei nyitottak, míg a víz és a föld jegyűek befelé fordulók és bátortalanok.

Rák

Szívesen áll szóba másokkal, gondoskodó és segítő. A Rák úgy védi meg a lelkét, hogy azt gondolod, nyitott könyv előtted. Közben ott a páncélja, amibe egyből visszahúzódik, ha nem érzi biztonságban magát. Óvatosan bánj vele, mert ha megsérted, akkor egyszerre hat lépést távolságot tart tőled.

Csillagjegyek, akik nagyon visszafogottak

Fotó: Getty Images

Skorpió

Erőt sugároz a jelenléte, de ez ne csapjon be. A kissé misztikus, magába zárkózó Skorpió erős, de belül nagyon is érzelmes. Hosszasan felméri a terepet és megismerkedik a helyzettel, mielőtt bárkinek is megnyílna. Sebezhetőnek érzi magát, emiatt tűnik távolságtartónak. Ha egyszer azonban a szívébe fogad, akkor onnantól megnyílik előtted.

Bak

A Bak egyszerűen visszahúzódó és csendes, mert belül éli az életét. Nem érez többnyire késztetést, hogy megossza másokkal az érzelmeit. Néhány hozzá nagyon közel álló személy ismeri a lelkét, ha nem így van, te nem közéjük tartozol. Nem szabad a Bakot háborgatni, ő dönti el, kit enged közel magához. Erőszakkal nem érsz el nála semmit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top