nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legrosszabb útitársak

Ezek a csillagjegyek a legrosszabb útitársak

A csapongó, az aggodalmaskodó és a rugalmatlan...

Kos

A Kosok imádnak utazni, azonban mindenki jobban jár, ha ezt inkább egyedül teszik. A jegy szülötteire jellemző spontaneitás egy olyan helyzetben, mint az utazás, gyakran megy át egyenesen csapongásba, ami abban az esetben, ha többen utaznak együtt, komoly konfliktusforrás lehet. A Kosok elviselhetetlenül unalmasnak találják a szokványos turistaprogramokat, az utazás során is a kihívásokat és a járatlan ösvényeket keresik, amivel egy idegen közegben könnyen veszélybe is sodorhatják magukat, sőt, az útitársaikat is.

Rák 

Köztudomású, hogy Rák az otthon jegye, ez azonban nem jelenti azt, hogy a csillagjegy szülöttei ne szeretnének utazni. Az utazásaikra azonban, ha tehetnék, az egész otthonukat magukkal cipelnék – gyakorlati és átvitt értelemben egyaránt. A maximálisan elbírható, vagy annál is több poggyásszal vágnak neki az útnak és kerüljenek bár fizikailag akármilyen távol, teljesen mégsem képesek elszakadni otthonról, hogy átadják magukat a kikapcsolódásnak. Folyton hazatelefonálgatnak, üzengetnek a hátramaradt családtagoknak, barátoknak, miközben a velük utazók mellőzve érezhetik magukat.

Csillagjegyek és a kirándulás

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az utazás a többség számára óhatatlanul a komfortzóna bizonyos mértékű elhagyását jelenti, a Skorpiókra azonban ez fokozottan igaz. Az út előtt, illetve közben is egész végig azon aggódnak, hogy valami baj történik, és mindezt nem is képesek magukban tartani, ezzel pedig bizony könnyen az útitársak idegeire mennek. Valójában csak akkor nyugszanak meg, és akkor képesek valóban értékelni az átélt élményeket, amikor azokra már az otthonuk biztonságából gondolhatnak vissza.

Bak

A Bakokat alaposság, perfekcionizmus és rugalmatlanság jellemzi. Született munkamániások, akik még a kikapcsolódásra is egyfajta teljesítendő feladatként tekintenek. Ahogy az életben mindent, úgy az utazásaikat is alaposan, a legapróbb részletekig megtervezik, ezt követően pedig minimális értelemben sem hajlandók eltérni az előre elkészített ütemtervtől. Mindez sok szempontból előnyös lehet persze, azonban az, hogy egy pillanatra sem merik elengedni magukat, számos élménytől megfosztja őket és sajnos a velük utazókat is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top