nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem alakul fényesen a hét

Csillagjegyek, akiknek nem alakul fényesen a hét

Ezek a csillagjegyek nehéz pillanatokat élhetnek át a héten.

Bika

Szembe kell nézned magaddal. Amikor a sorsoddal szemben haladsz, csupa nehézséget tapasztalsz az életedben. Nem sikerülnek a céljaid, fájdalmas események történnek veled. Épp ezekkel hívja fel a figyelmedet az univerzum, hogy rossz úton haladsz. Állj meg egy kicsit, és figyelj befelé, a valódi érzéseidre. Ha kell, áss egyre mélyebbre magadban. Gyakorold ezt a tevékenységet, és meg fogsz lepődni, mennyire jobb lesz majd!

Rossz hét - horoszkóp előrejelzés

Fotó: Getty Images

Szűz

Vedd észre, hogy túlzottan görcsösen akarsz kézben tartani mindent, beleértve az érzelmeidet is. Adj időt magadnak, hogy megérthesd, mi az, amit meg tudsz változtatni, és mi az, amit nem. Nagyon sok energiát spórolsz magadnak, ha mielőbb felismered ezeket. Ha esetleg hitelek, adósságok aggasztanak most téged, épp ideje, hogy könnyíts a nyomáson. Szorongással nem jutsz előrébb.

Bak

Ezen a héten másként kéne a sikert mérned. Arra kellene rájönnöd, hogy a pénz nem minden, és valójában a boldogságod nem azon múlik, hogy mennyit dolgozol, vagy milyen munkahelyi sikereket érsz el. Valójában az előbbiek semmit sem érnek, ha nem figyelsz a szíved hangjára. Most épp arra kellene rájönnöd, hogy a siker nem csupán pénzben mérhető. Ha ezt elfogadod, minden egy picit könnyebb lesz majd, meglásd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top