nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a nyugalom

Ez a 3 csillagjegy mindennél jobban vágyik a lelki békére

A horoszkópból megtudhatod, kiket érdemes időnként békén hagyni...

Nyilas

A Nyilas nem csupán kedvtelésből akarja beutazni az egész világot. Számára ez jelenti a töltődést, a tökéletes kikapcsolódást miközben gyűjti az ismereteket, a tudást. Amikor csak teheti, önzetlenül segít. Kivételesen erős hite, az optimista életszemlélete mindig a legjobb felé hajtja őt. Arra törekszik, hogy a világot jobb hellyé tehesse, s közben rátaláljon a lelki békére is.

Csillagjegyek, akik vágynak a lelki békére

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpió kívülről egészen másnak tűnik, mint amilyen valójában. Lelkében a nyugalomra, a békére, a boldogságra vágyik, kívülről meg sokan túlzottan is határozottnak látják. Erősen hisz benne, hogy a világ jóval több annál, mint amit az érzékszervekkel tapasztalhat belőle. A megérzései bámulatosak, és mivel nagyon érzékeny alkat, ezért is keresi folyton a lelki békéjét, a belső egyensúlyt és nyugalmat.

Halak

A Halak belső világa nagyon élénk. Nem véletlen az sem, hogy őt az anyagias világ jóval kevésbé érdekli, mint más csillagjegyeket. Nagyon spirituális típus, mélyek az érzései, nem mellesleg rendkívül empatikus. Nagyon érzékeny a lelke, de épp ezért érez rá olyan könnyen a többiek lelkiállapotára is. Hogy képes legyen a mindennapokban boldogulni, fontos, hogy a nyugalomra, a lelki békére törekedjen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top