nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jobban hiányzik az ex családja, mint maga az ex

Csillagjegyek, akiknek jobban hiányzik az ex családja, mint maga az ex

Vannak olyan esetek, amikor egy barátot vagy barátnőt nagyon megszeret a család, és ez kölcsönös. Ekkor fordulhat elő, hogy a szakítás nemcsak a párnak, de a családnak is nehéz.

Rák

A Rákok tudják, hogy a közös pont megtalálása lehetőséget teremt a kötődésre, és elősegíti a megértést. Tehát kedvesen, tisztelettel és figyelmesen bánnak párjuk családtagjaival is. Ezek a vízjelek kimutatják, hogy nagyra értékelik párjuk családjának vendégszeretetét, hagyományait és értékeit. Emiatt a magatartás miatt pedig hamar belopják magukat a családba. Mivel nagyon szoros, erős kapcsolat alakulhat ki, egy szakítás alkalmával könnyedén elfordulhat, hogy a Rákoknak sokkal jobban fog hiányozni az ex családja, mint maga az ex.

Csillagjegy és a család

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az Oroszlánok élvezik a harmonikus kapcsolatokat, és gyakran építenek ki szoros kötődést partnerük családjával. Őszintén fejezik ki gondolataikat és érzéseiket, fontosnak tartják, hogy a családdal is kialakuljon egy kötelék. Az Oroszlánok komoly energiát tesznek bele abba, hogy egy kiegyensúlyozott kapcsolat jöhessen létre párjuk családjával. Óriási szerencsétlenség, ha a beletett munka, idő és energia vége szakítás lesz. Ekkor az Oroszlánt jobban megviselheti a család hiánya, mint maga az ex elhagyása.

Bak

A Bakok érzékenyek, és nagyon mély érzelmi kapcsolatokat alakíthatnak ki másokkal. Abban hisznek, hogy az olyan apró gesztusok, mint például a segítségnyújtás felajánlása a házimunkában vagy egy szuper ajándék adományozása, nagyban hozzájárulhatnak a kapcsolatépítéshez. Miközben a szerelmükkel randevúznak, részt vesznek a családi összejöveteleken, ünnepségeken vagy kirándulásokon is. Azáltal, hogy jelen vannak és elkötelezettek, a Bakok tudják, hogy ha a románc véget is ér, olyan erős kötelékeket alakíthattak ki volt szeretőjük családjával, hogy ezt a kapcsolatot a szakítás után is tudják ápolni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top