nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Rugaszkodj el! – Heti holdhoroszkóp 2023. július 19–25.

A növő Hold erejével táplálni tudod mindazt, amit növelni, gyarapítani szeretnél, ne sajnáld beletenni a kellő energiát.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 19.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Ma erőd teljében lehetsz, különösen, ha valami új dolgot indítottál el. Érdemes olyasmit kipróbálni, amihez eddig nem volt bátorságod. Különleges erőket hívhatsz elő magadból, melyekről akár még nem is sejtettél. Lehet, hogy nem értesz mindenhez, de esélyt akkor is kaphatsz, amit nem lenne jó elszalasztani.

CSÜTÖRTÖK – július 20.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 19:12-től Szűz

Ma úgy érezheted, hogy tiéd a világ és bár még nincs itt a hétvége, mégis az élet császárának érezheted magad. Bármibe is fogtál, szerencse kísérhet, de azért tegyél meg mindent, hogy ne is pártoljon el tőled, annyira azért ne vedd könnyedén a dolgokat.

PÉNTEK – július 21.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Ma egészen másra ébredhetsz, mint tegnap, lehet, hogy már nem érzed a tüzes lángolást, de ne sajnáld, attól még jó lesz a nap. Ha valami újba vágtál bele a hét elején, ma megtalálhatod magadban azt a szívós erőt és kitartást, amivel rendületlenül haladhatsz előre. Ráadásul kellő praktikummal és gyakorlatiasan meg tudod oldani a felmerülő nehézségeket.

SZOMBAT – július 22.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Bármilyen megoldandó helyzet adódik is, kellő türelemmel tudod csak megoldani. Ülj le nyugodtan és elemezd végig, hogy mi vezethetett idáig. Így olyan összefüggésekre derülhet fény, ami eddig rejtve maradt előtted. Ne érezd magad rosszul amiatt, hogy ma bármibe is fogsz, valószínűleg csak lassan haladsz előre.

VASÁRNAP – július 23.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 7:53-tól Mérleg

Használd ki a nyári hétvégét és mindenképp menj ki a szabadba. Bármilyen mozgás jöhet, amit egyébként is űzni szoktál, a futástól egy kényelmes bicajtúráig, de legalábbis sétálj egyet a jó levegőn. Jól válaszd meg az időpontot, hogy védd magad az UV-sugárzástól. Könnyedség és elegancia kísérheti lépteidet. Kihívás lesz ma egyensúlyra lelned, de ha sikerül, ez a harmónia minden akadályon átvisz.

Ágy felett ugró nő

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – július 24.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Fontos, hogy ma szellőztess át mindent, nemcsak magát a lakást, de az ágyneműt is ki lehetne tenni kicsit a szabadba. Te magad is lélegezz fel, lélegezd át a tüdődet, és amennyire tudod, érzéseidet és gondolataidat is szabadítsd meg a görcsöktől. Bár hét eleje van és nem biztos, hogy ma szabadságon vagy, de ettől még ne add meg magad a stressznek.

KEDD – július 25.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 18:56-tól Skorpió

A nyár örömére vesd bele magad valamilyen kreatív alkotó folyamatba. Nem kell ehhez művésznek lenned, csak alkoss valami szépet, a magad – és lehet, hogy mások – örömére. Lehet ez például régebbi ruha átalakítása. Ha valamit meg kell oldanod, érdemes változtatnod a taktikádon. Kreatív ötleteidet kapcsold össze racionális gondolataiddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top