nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik egyáltalán nem féltékenyek

Csillagjegyek, akik egyáltalán nem féltékenyek

Meglepő lehet, hogy őket csöppet sem zavarja, ha párjuk másokkal flörtölget.

Bika

A Bika nem ismeri a zöld szemű szörnyet, ha csak valami nyilvánvaló dolog nem történik, ami féltékenységre vagy gyanúra adna okot. Ilyen például, ha rajtakapja partnerét valaki mással. A Bika természeténél fogva hűséges, eszébe sem jutna megcsalni a párját, s éppen ezért ugyanezt feltételezi mindenki másról is.

Nem féltékeny csillagjegyek

(Fotó: Getty images)

Nyilas

A Nyilas nem hajlik a féltékenységre, de azt sem nem bírja, ha a párja féltékeny rá. Meg van róla győződve, hogy társának is szüksége van térre és szabadságra, mint ahogy saját magának is. Nem feltétlenül monogám típus, de ha elhatározza magát a kapcsolata mellett, hűségéhez nem férhet kétség. Éppen ezért sosem bocsátja meg, ha mégis kiderül, hogy megcsalták.

Vízöntő

A Vízöntőnek esze ágában sincs birtokolni a párját, s ha rákérdezel, vélhetően azt mondja, ő egyáltalán nem féltékeny típus. Valójában egészséges szintű a féltékenysége, intelligens, és könnyen észreveszi, ha párja éppen fel akarja szarvazni. Nem rendez jelenetet, egyszerűen szakít vele, ha bebizonyosodik, hogy valóban megcsalta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top